Teraz jest czwartek, 26 kwietnia 2018, 02:08




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
 minolta maxxum 7000 - przewijanie filmu... 
Autor Wiadomość
Post minolta maxxum 7000 - przewijanie filmu...
mam taki banalny problem:
na aparacie pzresulelem ten suwak.. nacisnalem przycisk 'R' //no i film powinien sie przewijac.. a tu nic. są zalozone nowe baterie wiec powinno byc ok.
i jeszce taka sprawa: czy przy wylaczonym aparacie powinnien caly czas se swiecic wyswietlacz (bo nawet na wylaczonym caly czas sie wyswietla ilosc zdjec jaka pozostala do konca filmu)

z gory thx za odp.


sobota, 13 listopada 2004, 17:22
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 1 sierpnia 2004, 00:41
Posty: 556
Lokalizacja: UEO
Post 
Po

_________________
Uważajcie ! Regulamin forum narusza zapisy Ustawy - Prawo Autorskie !


Ostatnio edytowano piątek, 28 stycznia 2005, 17:10 przez Grisza[Gen], łącznie edytowano 1 raz

sobota, 13 listopada 2004, 18:20
Zobacz profil
Post 
hmmm. ok:)
fil sie nie przewija. a powinien sie przewijac.
robie tak jak napisane w instrukcji: przesuwam suwak na lewo i naciskam przycisk 'R'


niedziela, 14 listopada 2004, 11:04
Post 
to już leciwy aparat, całkiem mozliwe że styki są zakurzone bądz zaśniedziałe i ..........
........ i nic tak na szybko nie poradzisz.
pozdr


niedziela, 14 listopada 2004, 11:09
Post 
aaa. zapomnialem dodac ze jak chcialem prewiajac to film nie byl jeszce skonczony. zostalo 7 zdjec.
...i chyba pasowalo wypstrykac do konca.

a teraz chyba nic nie mozna juz zrobic bo przesłona jest caly czas zamknieta.


niedziela, 14 listopada 2004, 13:23
Post 
aaa. zapomnialem dodac ze jak chcialem prewiajac to film nie byl jeszce skonczony. zostalo 7 zdjec.
...i chyba pasowalo wypstrykac do konca.

a teraz chyba nic nie mozna juz zrobic bo przesłona jest caly czas zamknieta.


niedziela, 14 listopada 2004, 13:23

Dołączył: niedziela, 12 września 2004, 13:42
Posty: 6
Lokalizacja: szczecin
Post 
przewijacz sprawdze jutro a co do wyswietlacza to sie swieci cały czas duzo energii nie zżera więc sie nie martw
a byc moze do przewijania musisz aparat odblokowac bo cos mi sie przypomina ze tez mialem podobny problem w 7000 jak sprawdze to napisze


poniedziałek, 15 listopada 2004, 21:15
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL