Teraz jest środa, 19 grudnia 2018, 15:08




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
 ładowarka do A2 
Autor Wiadomość

Dołączył: niedziela, 21 listopada 2004, 11:42
Posty: 3
Post ładowarka do A2
Proszę o pomoc. Kupiłem w USA Minoltę A2 za 2600 zł z kartą 512.
Czy ładowarke bede musial kupic w Polsce?
Aparat przyjedzie za miesiąc


niedziela, 21 listopada 2004, 11:53
Zobacz profil

Dołączył: czwartek, 11 listopada 2004, 21:32
Posty: 693
Post 
Ładowarke przecież ma w zestawie, chyba ze o dodatkowej piszesz do 2 aku.

_________________
Rzeczywiscie nietypowy... wystrzelony i do tego z łuskš!
D70 + all what I need =)


niedziela, 21 listopada 2004, 14:42
Zobacz profil

Dołączył: niedziela, 21 listopada 2004, 11:42
Posty: 3
Post 
ale w USA jest prad 110 V ?


niedziela, 21 listopada 2004, 15:03
Zobacz profil

Dołączył: poniedziałek, 19 kwietnia 2004, 23:51
Posty: 499
Lokalizacja: Białystok
Post 
Ładowarka jest na oba napięcia. Co najwyżej będziesz musiał mieć adapter do gniazdka (wtyczka USA jest inna niż w Polsce), ale to nie problem; w ostateczności można uciąć orginalną wtyczkę i założyć naszą.

_________________
Minolta A1, Dynax 60, Alfa 300


niedziela, 21 listopada 2004, 19:55
Zobacz profil

Dołączył: niedziela, 21 listopada 2004, 11:42
Posty: 3
Post 
Dziekuje bardzo za odpowiedz. Nigdy jeszcze nie mialem cyfraka. Nie mam
wiec zadnego doswiadczenia.


niedziela, 21 listopada 2004, 23:07
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 1 maja 2004, 17:32
Posty: 447
Lokalizacja: woodstock - my life...
Post 
A powiedzcie mi.. na ile on wystarcza, w porownaniu np. do zwyklych 2300? Mozna uzywac tez zwyklych akku r6?

_________________
Minolta Z1, SD 256 mb, zestaw ochronny KING, filtr polaryzacyjny HOYA, energizer 2300, statyw Velbon CX-560
Sprzedana! Kupiłem A1


niedziela, 21 listopada 2004, 23:12
Zobacz profil
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 2 grudnia 2003, 15:36
Posty: 6257
Lokalizacja: Wrocek
Post 
shadoow napisał(a):
Mozna uzywac tez zwyklych akku r6?


Po dokupieniu gripa.

_________________
Obrazek 77 + VG-C77AM + Obrazek 16-50/2.8 i 70-300G + Obrazek 8/3.5 + 32GB ||| Minolta SRT101 ; Minolta A1


poniedziałek, 22 listopada 2004, 01:01
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 1 maja 2004, 17:32
Posty: 447
Lokalizacja: woodstock - my life...
Post 
shadoow napisał(a):
na ile on wystarcza, w porownaniu np. do zwyklych 2300?

Mniej wiecej?

_________________
Minolta Z1, SD 256 mb, zestaw ochronny KING, filtr polaryzacyjny HOYA, energizer 2300, statyw Velbon CX-560
Sprzedana! Kupiłem A1


niedziela, 28 listopada 2004, 16:52
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL