Teraz jest piątek, 27 kwietnia 2018, 05:12




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
 Minolta Z3 
Autor Wiadomość

Dołączył: piątek, 4 lutego 2005, 04:29
Posty: 1
Post Minolta Z3
Witam wszystkich.
Mam pytanie odnośnie apratu minolta Z3. Czy jest możliwa zmiana jasności obrazu przy nagrywaniu filmów. Miałem okazję nagrywać i porównać nagrane filmiki minoltą Z3 i canonem A85 i filmik z minolty wyszedł ciemniejszy mimo że filmy były nagrywane w tym samym czasie w pomieszczeniu. Film z canona odpowiadał mniej więcej warunkom jakie panowały w pokoju. Pytam bo interesuje mnie zakup Z3 lub Canona S1 i nie wiem który wybrać. Jeżeli ktoś wie czy można zmieniać ustawienia w minolcie to proszę o odpowiedź.
Dzięki.


piątek, 4 lutego 2005, 05:26
Zobacz profil

Dołączył: wtorek, 7 grudnia 2004, 01:52
Posty: 3
Post 
Też sie przyłaczam - ciekawy jestem odpowiedzi !


poniedziałek, 7 lutego 2005, 00:02
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 1 maja 2004, 17:32
Posty: 447
Lokalizacja: woodstock - my life...
Post 
Oczywiscie ze ma... tryb standardowy i nocny. Jesli warunki pogodowe sa kiepskie (jest ciemno i pochmurno) warto wlaczyc sobie tryb nocny. Jest to po prostu zwiekszenie czulosci matrycy...

_________________
Minolta Z1, SD 256 mb, zestaw ochronny KING, filtr polaryzacyjny HOYA, energizer 2300, statyw Velbon CX-560
Sprzedana! Kupiłem A1


poniedziałek, 7 lutego 2005, 00:36
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 1 maja 2004, 17:32
Posty: 447
Lokalizacja: woodstock - my life...
Post 
Jakies pytania?

...cicho tu jakos....

_________________
Minolta Z1, SD 256 mb, zestaw ochronny KING, filtr polaryzacyjny HOYA, energizer 2300, statyw Velbon CX-560
Sprzedana! Kupiłem A1


środa, 9 lutego 2005, 17:04
Zobacz profil

Dołączył: niedziela, 20 lutego 2005, 13:25
Posty: 4
Lokalizacja: legionowo
Post 
Od wczoraj jestem ?szczesliwym? posiadaczem Minolty Z3 i mam jeden problem. Na wszystkich zdjeciach pojawiaja sie poprzeczne pasy. Nie wiem czy to jest wina ustawien czy usterka aparatu.

_________________
Aparat: Minolta Z3 | Pamięć: Kingston 256MB CS, Pretec HighSpeed 512MB | Torba: LowePro Nova Mini AW | Akumulatory: 4xGP 2300mAh, 4xCamelion 2500mAh


niedziela, 20 lutego 2005, 13:28
Zobacz profil

Dołączył: niedziela, 20 lutego 2005, 13:25
Posty: 4
Lokalizacja: legionowo
Post 
Byłem w poniedziałek wymienic na nowy :) Teraz dziala bez zarzutu!
Widzocznie w/w usterka byla wada fabryczna. Nie zrazilem sie do Minolty, mam jeszcze duza stara lustrzanke Minolty ktora sluzy mi juz od 8 lat :D

_________________
Aparat: Minolta Z3 | Pamięć: Kingston 256MB CS, Pretec HighSpeed 512MB | Torba: LowePro Nova Mini AW | Akumulatory: 4xGP 2300mAh, 4xCamelion 2500mAh


środa, 23 lutego 2005, 18:43
Zobacz profil
Post 
DO KRECENIA FILMÓW KUP SOBIE KAMERĘ. APARAT JEST DO ROBIENIA FOTEK. :evil:


piątek, 25 lutego 2005, 14:36
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL