Teraz jest sobota, 21 kwietnia 2018, 00:14




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 z10 monitor lcd 
Autor Wiadomość
Post z10 monitor lcd
Witam, to mój pierwszy post na tym forum więc prosze nie jedźcie mnie za bardzo jeśli taki temat był bo na[rawde długo szukałem i nei znalazłem odpowiedzi...
Więc do sedna :
Posiadam aparat konicka minolta dimage z10 ( 1 dzień ... ) i pokusiło mnie żeby przejsc z dużego lcd na wizjer rzez przytrzymanie przycisku lampy błyskowej i wcisnięciu "i+". Przeszło zgodnie z panem na wizjer ale... nie moge wrócić na duży lcd :( dżwignienka pod wyświetlaczem nie pomaga, caly czas grzebie w opcjach na próżno :( jak wrócić do wyświetlania ovbrazu i fuunckji na dużym lcd ??? Prosze o pomoc !!!
pozdrawiam azyl


wtorek, 15 lutego 2005, 18:50
Post 
czy naprawde nikt nie wie ??? wierze ze jestescie oblatani w tych sprawach, prosze pomozcie !!!!


wtorek, 15 lutego 2005, 21:26
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 1 sierpnia 2004, 00:41
Posty: 556
Lokalizacja: UEO
Post 
Po pierwsze - co to za alpejski skrót - przecież do przełączania się służy "wajcha" pod LCD? Czy aby na pewno czytałeś instrukcje obsługi?

Po drugie - do tej pory wszystko było ok ? LCD się przełączał ?

Po trzecie wyjmij na kilka chwil baterie i spróbuj od nowa ( bez wydziwiania)

Po czwarte - ustawienia fabryczne

jak nie pomoże - Po piąte - Masz aparat 1 dzień - LCD nie działa - dymaj do sklepu!


Dla Twojego memento - zasada jest jedna - piszesz post i czekasz... do skutku :evil: Większa ilość postów wręczobniża prawdopodobieństwo otrzymania odpowiedzi :evil:

_________________
Uważajcie ! Regulamin forum narusza zapisy Ustawy - Prawo Autorskie !


wtorek, 15 lutego 2005, 21:36
Zobacz profil
Post 
1 wajcha - działa ale wyczytałem w instrukcji ze tym sposobem tez sie da i postanowilem sprobowac
2 do momentu przełącenia wszystko działało ok ( tzn teraz tez działa poza tym ze duzy lcd nicx nie wyswietla - pozostale funckje nadal sa sprawne )
3 wyjmowałem baterie, baterie i karte pamieci , poszczegolne elementy osobno i nic nie dawalo
4 fabryczne ustawienia nie pomagaja :(
5 no jutr0 pewnie przejde sie do sklepu ze sprzetem ...
Aha i sory za te posty ... zdenerowowany bylem troche ( i nadal jestem ... ) :cry: :roll:
pozdrawiam


wtorek, 15 lutego 2005, 22:15
Post 
No comments



a gdzie kupiłeś ten aparat ? W Polsce ? W jakim miescie ?


środa, 16 lutego 2005, 20:56
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 2 grudnia 2003, 15:36
Posty: 6257
Lokalizacja: Wrocek
Post 
Ja proponuję stary i dobry sposób, czyli uderzenie ręką aparatu, mocniejsze troszkę. Bardzo często pomagało.

_________________
Obrazek 77 + VG-C77AM + Obrazek 16-50/2.8 i 70-300G + Obrazek 8/3.5 + 32GB ||| Minolta SRT101 ; Minolta A1


środa, 16 lutego 2005, 21:35
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL