Teraz jest środa, 26 września 2018, 05:54




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 No i kicha - mój komp nie widzi A2 - system to linux 
Autor Wiadomość

Dołączył: niedziela, 23 stycznia 2005, 22:02
Posty: 124
Post No i kicha - mój komp nie widzi A2 - system to linux
Albo port 1.1 mu przeszkadza, albo system operacyjny.
albo jedno i drugie.


środa, 16 lutego 2005, 23:16
Zobacz profil

Dołączył: niedziela, 23 stycznia 2005, 22:02
Posty: 124
Post 
Rozwiązanie - ustawic w menu tarnsmisję na PTP.
A juz mnie zmartwił mój suse :).


środa, 16 lutego 2005, 23:22
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL