Teraz jest poniedziałek, 17 grudnia 2018, 02:31




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
 Zawieszanie kompa przy zgrywaniu zdjęć z Z3 
Autor Wiadomość
Post Zawieszanie kompa przy zgrywaniu zdjęć z Z3
Witam!
Mam mały problem ze zgrywaniem zdjęć z aparatu na komputer.
Gdy podłanczam aparat do kompa wszystko jest wporządku ale gdy zaczynam kopiować zdjęcia komputer zawiesza się.
Nic nie mogę wtedy zrobić pomaga tylko reset.
Nie bardzo wiem co się dzieje.
Jak ktoś zna przyczynę niech się odezwie.
Pozdrawiam


niedziela, 29 maja 2005, 20:28
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 2 grudnia 2003, 15:36
Posty: 6257
Lokalizacja: Wrocek
Post 
Spradź na innym kompie. Jeśli tam będzie działać, to zrób od nowa system na swoim.

_________________
Obrazek 77 + VG-C77AM + Obrazek 16-50/2.8 i 70-300G + Obrazek 8/3.5 + 32GB ||| Minolta SRT101 ; Minolta A1


poniedziałek, 30 maja 2005, 00:11
Zobacz profil
Post 
A jesli nie będzie działać na innym kompie to niestety karta. Kiedyś tak miałem:( Całe szczęście nie z własnym aparatem :)


środa, 1 czerwca 2005, 12:17
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 17 lutego 2005, 15:31
Posty: 31
Lokalizacja: Chorzów
Post 
Kiedyś spotkałem się z takim problemem. Po zainstalowaniu programu obsługującego aparat z dołączonej płyty CD wszystko było już OK.

_________________
Sprzęt: Canon A80


środa, 1 czerwca 2005, 19:04
Zobacz profil
Post 
Chyba będzie potrzebna reinstalka systemu bo u innych działa.
Dziękuje i pozdrawiam. :wink:


niedziela, 5 czerwca 2005, 12:10

Dołączył: piątek, 15 kwietnia 2005, 10:33
Posty: 29
Lokalizacja: Biała Podlaska
Post 
Najlepsze lekarstwo na problem z systemem to oczywiscie format C :D


niedziela, 5 czerwca 2005, 15:15
Zobacz profil
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 2 grudnia 2003, 15:36
Posty: 6257
Lokalizacja: Wrocek
Post 
Slayer napisał(a):
Najlepsze lekarstwo na problem z systemem to oczywiscie format C


To tylko dla tych, co nie umieją korzystać do końca z komputera. Jak ja mam problem, to odtwarzam całą partycję Norton Ghostem i mam po 4 minutach nowiutki system w pełni sprawny.

_________________
Obrazek 77 + VG-C77AM + Obrazek 16-50/2.8 i 70-300G + Obrazek 8/3.5 + 32GB ||| Minolta SRT101 ; Minolta A1


poniedziałek, 6 czerwca 2005, 01:55
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 18 lutego 2004, 22:59
Posty: 649
Lokalizacja: Kraków
Post 
aż tak to nie wyrokuj ;).. i nie nowiutki tylko w takim stanie jak w chwili tworzenia obrazu :D -ale też polecam ten sposób bo pozwala zaoszczędzić trochę czasu.. no chyba że przy okazji formatowania zmienia się wielkość partycji czy dysk systemowy..

_________________
pozdrawiam
minolta dimage Z1 of course.. A1..
Intelligent Networked Technician Obrazek


poniedziałek, 6 czerwca 2005, 13:22
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL