Teraz jest poniedziałek, 17 grudnia 2018, 05:43




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 nowy soft w A1 
Autor Wiadomość

Dołączył: czwartek, 10 marca 2005, 15:49
Posty: 21
Post nowy soft w A1
Oddalem aparat do serwisu bo padl przelacznik makro. Wywiezli go do Niemiec. Po 23 dniach wrocil z naprawionym przelacznikiem i... nowym softem. Roznica jaka zauwazylem to piata zakladka w menu ustawian aparatu. Czy ktos mi moze powiedziec cos na ten temat? Do czego jest ta zakladka - przypuszczam ze chodzi o konwertery. Czy jest to lepszy soft?


środa, 15 czerwca 2005, 15:45
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 5 stycznia 2004, 21:40
Posty: 2014
Lokalizacja: Chorzów
Post 
a jaki masz nr softu :?:
w instrukcji pisze jak to sprawdzić

_________________
Podpis zablokowany przez administratora.


środa, 15 czerwca 2005, 22:22
Zobacz profil

Dołączył: czwartek, 10 marca 2005, 15:49
Posty: 21
Post 
niebardzo wiem gdzie to znalezc :(
napisz to sprawdze.


środa, 15 czerwca 2005, 22:30
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL