Teraz jest czwartek, 19 kwietnia 2018, 12:03




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 Początkujący użytkownik Z3 
Autor Wiadomość

Dołączył: sobota, 3 września 2005, 10:19
Posty: 2
Post Początkujący użytkownik Z3
Na początek dwa pytanka
1.Dokupiłem kartę 256 włożyłem do aparatu i pstryknąłem parę fotek potem wgrałem soft do kompa i chciałem zgrać materiał na PC lecz pojawiło się okienko z komunikatem czy sformatować dysk (ten wymienny)
Przed włożeniem karty nic z nią nie robiłem , 16-ka z zestawu pozwala przesyłać dane.
2.Chciałem również obejrzeć materiał na TV poprzez kabel wideo z zestawu lecz po włączeniu aparatu zaraz się wyłączał.
Pozdrawiam i oczekuję pomocy


sobota, 3 września 2005, 10:39
Zobacz profil

Dołączył: sobota, 30 lipca 2005, 18:59
Posty: 58
Lokalizacja: Kraków
Post 
A w instrukcji nie pisało, że kazdą nową karte należy sformatowac w aparacie :wink:


sobota, 3 września 2005, 13:28
Zobacz profil

Dołączył: sobota, 3 września 2005, 10:19
Posty: 2
Post 
Domyślam się że popełniłem błąd (w mojej instrukcji jest tylko nadmienione iż karta używana w innym aparacie może wymagać sformatowania) chodzi mi o to czy z zapisanym materiałem na tejże karcie mogę coś zrobić i co z odpowiedzią na pkt.2
Pozdrawia POCZĄTKUJĄCY


niedziela, 4 września 2005, 10:02
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL