Teraz jest wtorek, 25 września 2018, 11:14




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 Czy w Z1 będzie mi działać karta 2GB? 
Autor Wiadomość

Dołączył: środa, 26 maja 2004, 09:30
Posty: 9
Lokalizacja: �lšsk
Post Czy w Z1 będzie mi działać karta 2GB?
Witam i pozdrawiam.
Chciałem zapytać czy w Z1 zadziała mi karta 2GB i z jaką prędkością zapisu będzie pracowała. Tzn. obecnie posiadam tylko 256MB, ale to mi nie starcza, zwłaszcza na sekwencje Video, dlatego chciałem rozbudować pamięć. Poza tym posiadam adapter USB i nowa pamięć mogłaby mi służyć jako pendrive, dlatego zastanawiam się nad kupnem MPOWER 2GB 15MB zapis i 17,5MB odczyt. Proszę o jakąś radę. Pozdrawiam. Przemek.


poniedziałek, 23 października 2006, 21:43
Zobacz profil
Post 
Myślę, że tak. Polecam zwłaszcza karty Pretec(HighSpeed czy jakoś tak) ze względu na dożywotnią gwarancję.


wtorek, 24 października 2006, 17:33

Dołączył: środa, 26 maja 2004, 09:30
Posty: 9
Lokalizacja: �lšsk
Post Jednak pewności nie ma?
Dziękuję za odpowiedź, jednak chciałbym wiedzieć pewne i chyba w tym celu udam się do sklepu a by to sprawdzić. Przemek


środa, 25 października 2006, 20:22
Zobacz profil
Post 
To najlepsze wyjście.


czwartek, 26 października 2006, 16:35
Post 
witam
jestem ciekaw co wyszlo z ta karta- bo sam chcialbym taka kupic do z2.
prosze o informacje.
pozdrawiam.


niedziela, 7 stycznia 2007, 00:43
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL