Teraz jest poniedziałek, 17 czerwca 2019, 15:17




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 65 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
 instrukcja PL do A1 
Autor Wiadomość
Post 
moge podeslac maila ale na jaki mail :-)


czwartek, 27 maja 2004, 14:44
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 12 maja 2004, 22:32
Posty: 944
Lokalizacja: Kraków
Post 
pod moja wypowiedzia jest taka ikonka z napis pw, tam napisz, lub poczekaj do +/- 22:30

_________________
remanent...


czwartek, 27 maja 2004, 18:08
Zobacz profil
Post 
Chyba jednak poczekam, bo tam trzeba sie zalogowac i podac haslo, a ja tu jestem pierwszy raz. To cud ze w ogole tu trafilem. Probowalem przedtem sciagnac z tego serwera, ktory podales poprzednikowi. Sciagalo sie kilka godzin, po czym kiedy mialem juz 85 % nastapilo przerwanie polaczenia i wszystko trafil szlag. Wiec za pomoc bede niezmiernie zobowiazany.


czwartek, 27 maja 2004, 18:31
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 12 maja 2004, 22:32
Posty: 944
Lokalizacja: Kraków
Post 
nie ma zadnego problemu.
rzeczywiscie nie ma juz pod tamtym linkie; nie wime, moze ktos pousuwal juz te instrukjce, a bylo ich tam torche.
ale nie jest zle - w domu mam ja na dysku; bede - udostepnie :)

_________________
remanent...


czwartek, 27 maja 2004, 18:47
Zobacz profil
Post 
Super. Tak przegladam caly ten serwis i widze ze mozna sie tu mase rzeczy dowiedziec. Najbardziej by mnie w zasadzie urzadzala instrukcja oryginalna w formie ksiazeczkowej, ale mozna ja chyba dostac tylko w Minolta Polska, o ile zechca sprzedac. A jesli zechca to i slono policza. Kupowialem kiedys u nich instrukcje do Dimage Xt i policzyli cos kolo 60-70 zet. A tak bede ja przynajmniej mial na dysku. Aparat dostalem z zagranicy i nie moja wina ze nie bylo przy nim polskiej instrukcji :D


czwartek, 27 maja 2004, 19:03
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 12 maja 2004, 22:32
Posty: 944
Lokalizacja: Kraków
Post 
czyli dokladnie tak samo jak ja :)
aparat ma ze stanow, a trafilem tu po polska instrukjce, potem sie zarejestrowalem i jakos tak wyszlo, ze tu jestem... :D

_________________
remanent...


czwartek, 27 maja 2004, 19:11
Zobacz profil

Dołączył: piątek, 7 maja 2004, 13:52
Posty: 67
Lokalizacja: Kraków
Post 
@emes
Masz prawdziwego pdf-a, czy skany przerobione na pdf.
Ja mam skany niezłej jakości, ale nie modyfikowalne na dowolny układ strony. (cały plik ma ok 24MB)
Prawdziwy pdf ma zaledwie kilka MB.

_________________
Artur: Canon IXUS950


czwartek, 27 maja 2004, 19:21
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 12 maja 2004, 22:32
Posty: 944
Lokalizacja: Kraków
Post 
mam jakas ulotke ad minolty a1 ze stronki minolty i to ma jakies 4mb
natomiast instrukcja w calosci ma 22,3 mb
no i tu sie pojawia problem, gdzie to udostepnic...
musze poszukac miejsca na jakims darmowym serwerze...

_________________
remanent...


czwartek, 27 maja 2004, 22:55
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 12 maja 2004, 22:32
Posty: 944
Lokalizacja: Kraków
Post 
jezeli ktos zna adres, gdzie za darmo moge udostepnic 23 MB instrukcje do A1, to krzyczcie :!: :!: :!:

_________________
remanent...


czwartek, 27 maja 2004, 23:00
Zobacz profil
Post 
A nie dalo by sie przeslac jej mailem? Ja jestem w stanie przyjac 23-megowy zalacznik.


piątek, 28 maja 2004, 11:27
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 12 maja 2004, 22:32
Posty: 944
Lokalizacja: Kraków
Post 
milo ze mozesz odebrac, ale ja raczej nie moge wyslac...
jezeli ejstes z Krakowa, to byloby milo; plytke rw podrzucasz i na jutro masz instrukcje z pozdrowieniami :wink:
chyba ze posluzymy sie poczta polska...
o ile sie nie myle dostalem od Ciebie maila... :?:

_________________
remanent...


piątek, 28 maja 2004, 23:14
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 18 lutego 2004, 22:59
Posty: 649
Lokalizacja: Kraków
Post 
przez jakieś 2 dni ten link będzie aktywny... oczywiście do instrukcji do A1 ;)
link

_________________
pozdrawiam
minolta dimage Z1 of course.. A1..
Intelligent Networked Technician Obrazek


sobota, 29 maja 2004, 18:14
Zobacz profil
Post 
Jesli chodzi o ten link "cybergarden.pl" to wyskakuje mi komunikat, ze program Internet Explorer nie moze pobrac instrukcji do A1 bo nie mam uprawnien do wejscia na ten serwer. Czasami zdarzalo sie ze cos zaskoczylo i sciagalo sie przez pare godzin, a potem nastapilo przerwanie. Mozna oszalec! Rowniez i teraz sprawdzalem i nie da sie sciagnac. Drogi Emesie, chyba mi rzeczywiscie zostanie plytka. Nie mieszkam wprawdzie w Krakowie (zaluje!) ale niezbyt daleko, wiec w ostatecznosci pewnie bym skorzystal. To ja pisalem tego maila. W razie czego bede Cie prosil o adres, gdzie moglbym dostarczyc plytke.


sobota, 29 maja 2004, 19:00

Dołączył: piątek, 7 maja 2004, 13:52
Posty: 67
Lokalizacja: Kraków
Post 
@edvinus
Podaj maila to Ci podeślę tą instrukcję do A1

_________________
Artur: Canon IXUS950


sobota, 29 maja 2004, 21:13
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 12 maja 2004, 22:32
Posty: 944
Lokalizacja: Kraków
Post 
artur, czy masz te oryginalna kilkumegowa wersje pdfa, czy te skany w pdfie 23 MB :?:

_________________
remanent...


niedziela, 30 maja 2004, 00:41
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 65 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL