Kodak DX7590 zepsuta lampa!
Witam, zastanawiałam się czy ktoś z was miał ten problem. Kupiłam aprat 4 miesiące tamu przez strone internetowa, wszystko było OK, ale wczoraj lampa po prostu przestała działać!! Bez powodu, najpierw zaczeła błyskać nie za kazdym razem a teraz, pomimo tego ze aparat 'czuje' ze lampa jest otwarta, to nie ma błysku

Jestem zła. Czeka mnie wysłanie go na gwarancje do serwisu do Irlandii !!! Koszmar! Jak was interesuje co z tego wynikło jeszcze o tym napisze...
A co do samego aparatu który może ktoś z was ( ten model) chce kupić: aparat robi całkiem ładniutkie fotki, jest bardzo łatwy w obsłudze, dobrze leży w ręku, i do tej pory nie sprawiał najmniejszych problemów. To czego zdecydowanie mi brakuje to reczne ustawianie ostrości ( choć niektórzy powiadają, że funkcja ta nie zawsze zdaje egzamin), funkcja antywstrząsowa też by się przydała, choć z ręki nawet przy 10 zoom da się zrobić wyrazną fotkę ( jak się dojdzie do wprawy), i moja drobna uwaga...czepiam się... ale mółby być nieco bardziej płaski, mniejszy, mimo wszystko jestem raczej zadowolona i... mam nadzieję ze mi naprawią tę lampę!
pozdrawiam