Teraz jest poniedziałek, 24 września 2018, 00:27




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
 olympus c220 zoom - aparat na poczatek 
Autor Wiadomość
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 24 stycznia 2004, 21:59
Posty: 220
Post olympus c220 zoom - aparat na poczatek
Dla wszytkich co chca kupic tani aparacik, w media markt jest za 666zl. Mysle, ze wszytkie wynalazki fotony, praktikery i inen bije na glowe;) :D

_________________
[url]60.pl[/url] | [url]streetracers.krakow.pl[/url] | http://www.kimrally.pl


czwartek, 19 lutego 2004, 20:01
Zobacz profil
Post 
Zgadzam się i mam nadzieję że niedługo potwierdzimy to zdjęciami testowymi :-)


czwartek, 19 lutego 2004, 22:07

Dołączył: piątek, 26 grudnia 2003, 18:39
Posty: 89
Lokalizacja: Rzeszów
Post 
Potwierdzam ,widzialem zdjecia - bardzo dobre. Jedyna wada to chyba ,ze ciezko sie robi zdjecia akcji . Kumplowi zawsze ucinalo pol samochodu jak robil zdjecie. (Byl trzezwy)

_________________
A60


piątek, 20 lutego 2004, 19:08
Zobacz profil

Dołączył: czwartek, 6 listopada 2003, 21:49
Posty: 1780
Post 
Wyjątkowo dobra cena. 2MP, 3x zoom, dobra jakość i markowy aparat na tanie pamięci za 666zł to wyśmienita oferta.


piątek, 20 lutego 2004, 20:17
Zobacz profil
Post 
w takim razie domagam sie otwarcia media markt w bialymstoku

polska wies tez chce supermarketow! :x


sobota, 21 lutego 2004, 16:34
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 2 grudnia 2003, 15:36
Posty: 6257
Lokalizacja: Wrocek
Post 
Ej no Białystok, to jeszcze nie wieś... Ale może kupiłbyś na Allegro tanio?

Ale mam dla Ciebie propozycję!!! Mieszkam we Wrocławiu i mogę go dla Ciebie kupić :) Tylko musiałbyś mi najpierw wpłacić zaliczkę na konto (najlepiej całą sumę + wysyłka - 675 zł). O mnie nie musisz się martwić - dopełnię swoich obowiązków; zresztą w tamtym tygodniu sprzedałem już zestaw Ładowarka + aku komuś z forum na tych samych warunkach (mogę dać Ci jego namiary).

Albo możemy załatwić to przez Allegro (mam ten sam login - super sprzedawca :D ). Tylko wtedy doszłoby jeszcze 25 zł prowizji - ja wolałbym raczej poprzez Allegro właśnie, bo wtedy dostajemy nawzajem swoje dane :)

Jakby co, to napisz mi PW :)

PS. Ade, ten temat jest w niedopowiednim dziale... Aż dziwne, że dziks go jeszcze nie przeniósł :) Ale coś go dawno nie było, więc możemy robić co chcemy na forum :P :D :lol:

_________________
Obrazek 77 + VG-C77AM + Obrazek 16-50/2.8 i 70-300G + Obrazek 8/3.5 + 32GB ||| Minolta SRT101 ; Minolta A1


sobota, 21 lutego 2004, 16:41
Zobacz profil
Post 
hmm, brzmi interesujaco!

teraz lece na piwo z kumplami, wiec przemysle to nad kuflem bezalkoholowego i w razie czego sie skontaktuje


sobota, 21 lutego 2004, 16:48
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 2 grudnia 2003, 15:36
Posty: 6257
Lokalizacja: Wrocek
Post 
Nie ma sprawy! Do usług :)

_________________
Obrazek 77 + VG-C77AM + Obrazek 16-50/2.8 i 70-300G + Obrazek 8/3.5 + 32GB ||| Minolta SRT101 ; Minolta A1


sobota, 21 lutego 2004, 17:00
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 24 stycznia 2004, 21:59
Posty: 220
Post 
ja od super sprzedawcow kupuje zawsze poza allegro (jak sie zgadzaja;) (zawsze taniej)

maly OT
Co do twoich aukcij vendeur, to sa extremalnie denerwujace!!! Nie mozna sobie mejla przekopiowac, numeru gg!!! Grrryryr, mnie (i z tego co slysalem nie tylko mnie0 strasznie to denerwuje!!;D

zdjecia i tak mozna sobie skopiowac... wiec nie wiem po co to!

ps
a pisze na tym forum bo tamte jakies dziwne;D

_________________
[url]60.pl[/url] | [url]streetracers.krakow.pl[/url] | http://www.kimrally.pl


sobota, 21 lutego 2004, 17:16
Zobacz profil
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 2 grudnia 2003, 15:36
Posty: 6257
Lokalizacja: Wrocek
Post 
A co jest w nich ekstremalnie denerwującego?? To, że naciskając prawy klawisz myszki, wyskakuje napis a nie menu? Albo właśnie brak możliwości kopiowania? Mi to nie przeszkadza i wielu kupującym też nie (sam dużo kupuję na Allegro). A przeszkadza bardziej, właśnie tym którzy chcą coś skopiować bez mojej zgody. Oczywiście można to obejść, ale nie tak łatwo...

Zresztą w ten sposób można kopiować tylko zdjęcia i dzięki za podpowiedź! Naprawdę! Bo zaraz zmienię wszystkie rozszerzenia plików na .gif i już nikt tego nie zrobi. A przynajmniej się BAAAARDZO natrudzi.

No bo spróbuj skopiować np tego gifa "Gwarancja ceny"... Powodzenia :)

PS. Proszę wszystkich o informację, kogo zdążyły już w ten sam sposób bardzo zdenerwować moje aukcje...? Bo ade się zezłościł pewnie, gdy chciał coś z nich skopiować... :) Ale po co? :lol:

_________________
Obrazek 77 + VG-C77AM + Obrazek 16-50/2.8 i 70-300G + Obrazek 8/3.5 + 32GB ||| Minolta SRT101 ; Minolta A1


sobota, 21 lutego 2004, 17:48
Zobacz profil
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 2 grudnia 2003, 15:36
Posty: 6257
Lokalizacja: Wrocek
Post 
PS. Mail, albo nr GG można sobie przepisać. Przecież nie są aż tak trudne :)

_________________
Obrazek 77 + VG-C77AM + Obrazek 16-50/2.8 i 70-300G + Obrazek 8/3.5 + 32GB ||| Minolta SRT101 ; Minolta A1


sobota, 21 lutego 2004, 17:50
Zobacz profil
Post 
Vendeur napisał(a):
To, że naciskając prawy klawisz myszki, wyskakuje napis a nie menu? Albo właśnie brak możliwości kopiowania? Mi to nie przeszkadza i wielu kupującym też nie (sam dużo kupuję na Allegro). A przeszkadza bardziej, właśnie tym którzy chcą coś skopiować bez mojej zgody. Oczywiście można to obejść, ale nie tak łatwo...

Mała wtyczka do przeglądarki i po problemie :D
Np. do MyIE2 taka:
http://www.myie2.smsnet.pl/downloads/pa ... ile&id=113


sobota, 21 lutego 2004, 21:24
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 2 grudnia 2003, 15:36
Posty: 6257
Lokalizacja: Wrocek
Post 
To nie działa... Może nie wiesz, co ja mam tam zrobione.

_________________
Obrazek 77 + VG-C77AM + Obrazek 16-50/2.8 i 70-300G + Obrazek 8/3.5 + 32GB ||| Minolta SRT101 ; Minolta A1


sobota, 21 lutego 2004, 21:33
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 18 lutego 2004, 22:59
Posty: 649
Lokalizacja: Kraków
Post 
hehe .. fajny bajer... może być to lekko irytujące jeśli ktoś sie przyzwyczaił do "ctrl+c " "ctrl+v" :D

a tak na marginesie to kuknij na priva..

_________________
pozdrawiam
minolta dimage Z1 of course.. A1..
Intelligent Networked Technician Obrazek


sobota, 21 lutego 2004, 23:02
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 24 stycznia 2004, 21:59
Posty: 220
Post 
int napisał(a):
hehe .. fajny bajer... może być to lekko irytujące jeśli ktoś sie przyzwyczaił do "ctrl+c " "ctrl+v" :D

a tak na marginesie to kuknij na priva..


no wlasnie ja mam manie przekopiowywania wszytkiego;D jak wymysle jak skopiowac tego gifa to napisze na priva;D

_________________
[url]60.pl[/url] | [url]streetracers.krakow.pl[/url] | http://www.kimrally.pl


niedziela, 22 lutego 2004, 00:04
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL