Teraz jest niedziela, 23 września 2018, 20:13




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 Olympus C-220 
Autor Wiadomość

Dołączył: niedziela, 25 kwietnia 2004, 15:44
Posty: 3
Post Olympus C-220
Witam zadawalem juz to pytanie ale ponawiam prosbe szczegolnie do urzytkownikow Olympusa C-220 chcialbym nagrac film kilkuminutowy bezposrednio ze zlacza video niestety nie moge tego zrobic bo mi przechodzi w stan uspienia po kilku minutach jak to wylaczyc?? patrzylem na ustwienie i nie moglem nigdzie tego znalesc slyszalem ze w niektorych aparatach trzeba wykonac pewne kombinacje przyciskow by to wylaczyc ale jak jest w tym modelu,filmow nie chce znowu krecic godzinnych czy regularnie bo matrycy nie chce zajechac ale przydalo by sie od czasu do czasu wiec prosze o odpowiedz.


sobota, 15 maja 2004, 15:55
Zobacz profil

Dołączył: poniedziałek, 31 maja 2004, 14:47
Posty: 16
Lokalizacja: Gliwice
Post Co Ty właściwie zamierzasz zrobić: ...
... wgrać istniejący na jakimś innym nośniku (DVD?, VHS???) krótki film pobrany ze złacza video (w telewizorze?, DVD??, VHS???) do aparatu czy nagrać filmik swoim aparatem i odtworzyć przez złącze video na telewizorze??? :oops:

Pierwsze jest chyba NIEWYKONALNE a na dodatek mozesz sobie uszkodzić aparat! :cry:

Drugie jak najbardziej - jesli aparat ma funkcję rejestracji 'filmików". :lol:

ZoltAn


Ostatnio edytowano środa, 2 czerwca 2004, 12:18 przez ZoltAn, łącznie edytowano 1 raz

środa, 2 czerwca 2004, 11:12
Zobacz profil

Dołączył: poniedziałek, 8 grudnia 2003, 08:56
Posty: 952
Lokalizacja: Gdynia
Post 
Pytanie jw. , bo nie do końca rozumiem, jak chcesz ten film nagrywać?

O kombinacjach przycisków nic nie wiem, C-220 miałem w rękach raz, ale - przez analogię - w zakładce Setup powinieneś mieć funkcję Sleep - tam możesz nastawić "czas uśpienia".

Pozdrawiam.


środa, 2 czerwca 2004, 11:49
Zobacz profil

Dołączył: piątek, 4 czerwca 2004, 16:33
Posty: 64
Lokalizacja: Wrocław
Post 
Nie chce zakladac nowego tematu wiec napisze tutaj:
Mam pytanie, mianowice czy mozna w jakis sposob wymusic inny czas migawki(w Olympusie C-220)? Robie zdjecia i zawsze predkosc to okolo 1/30s i boje sie ze zdjecia obiektow w lekkim ruchu za Chiny nie wyjda. Za odpowiedz z gory dziekuje.

_________________
Olympus Camedia C-220, na wiecej mnie nie stac :/


piątek, 4 czerwca 2004, 21:07
Zobacz profil

Dołączył: czwartek, 6 listopada 2003, 21:49
Posty: 1780
Post 
To ma z tego co pamiętam programy tematyczne... Wybierz program portret i sprawa załatwiona. Zresztą to dziwne, że zawsze wychodzi tyle samo... Chyba, że zapisuje Ci błędną informację do EXIFa (bądź coś Ci tę informację źle odczytuje).


sobota, 5 czerwca 2004, 18:07
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL