Teraz jest środa, 26 września 2018, 12:56




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 Problem z C310Z 
Autor Wiadomość

Dołączył: niedziela, 18 kwietnia 2004, 21:48
Posty: 2
Post Problem z C310Z
Witam
Mam ten aparat dopiero od 3 misiecy i własnie dzisiaj pojawil sie problem ponież nie mogę uruchomic trybu przegladania zdjęc na aparacie. Po przejsciu na tryb przegladania wyślietlacz tylko sie lekko poświetli i potm nic ... nawt sie nie na wejść do menu !!! (wyslwitlacz w pozostałch trybach działa ok). Nie jestem pewien ale chyba to sało sie po ostatnim podłączeniu do komputera.Teraz połacznie z kompem działa i można przesyłac zdjęcia. Czy na złaczu usb jest jakiś przełacznik na podstawie którego aparat widzi że jest podpięty kabel USB czy coś podobnego ( i może to sie zacieło )i po właczeniu aparat szuka USB )?? A jesli tak to co z tym zrobić ???


poniedziałek, 6 września 2004, 23:39
Zobacz profil

Dołączył: czwartek, 16 września 2004, 22:08
Posty: 74
Post 
Chyba został Ci tylko serwis. Rzeczywiście aparat wykrywa podłączenie kabla USB (ale na jakiej zasadzie, to nie wiem) - nawet jak wyjmiesz kabel z kompa, ale zostanie w aparacie, to nie da się włączyć trybu fotografowania...

_________________
Zenit 12XP + flesze: Elwa FotoE 18LA2 (baterie) i Elgawa N128 (sieć);
Olympus C-310 Zoom, 2x Olympus XD (64 MB i 16 MB);
Aku: 4x GP 1300 mAh + 2x Panasonic 2100 mAh + GP Powerbank;


poniedziałek, 20 września 2004, 00:52
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL