|
|
|
Teraz jest piątek, 6 grudnia 2019, 22:41
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Lustro/FullHD + obiektyw ~4500zł
Autor |
Wiadomość |
wojciechtv
|
 Lustro/FullHD + obiektyw ~4500zł
Co? Witam serdecznie j.w. szukam aparatu fotograficznego (lustrzanki) z możliwością nagrywania filmów full HD, plus dobry i wszechstronny obiektyw, przydałaby się także jakaś lampa błyskowa.
Do czego? Danego sprzętu będę używał do zdjęć weselnych, reportażowych, plenerowych, jak i studyjnych (fotografia produktywna, portrety), jako że posiadam już jedną kamerę - Sony NEX VG-20, aparat ma służyć także jako druga kamera.
Jak? Będzie to moje pierwsze lustro (wcześniej pożyczałem od znajomych, rodziny), obiektyw musi spełniać kilka funkcji naraz, dlatego też czeka mnie (i mam nadzieje was drodzy forumowicze) bardzo trudne zadanie w wyborze odpowiedniego sprzętu.
Proszę o pomoc w wyborze odpowiedniego aparatu.
Pozdrawiam
PS. Moja własna propozycja: Body: Nikon D7000 Obiektyw: 1. Tamron AF SP 17-50 F/2.8 XR Di II LD Asp lub 2. AF-S DX Nikkor 18-105 mm f/3,5-5,6G ED VR
|
wtorek, 4 września 2012, 11:23 |
|
 |
wojciechtv
|
 Re: Lustro/FullHD + obiektyw ~4500zł
Temat do zamknięcia, widzę, że rozgorzała się rozmowa i nie wiem co wybrać  Pozdrawiam
|
wtorek, 11 września 2012, 19:09 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|