Teraz jest czwartek, 15 listopada 2018, 06:17




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11 ] 
 Strona z fotkami użytkowników.......!!! 

Jakiej firmy posiadasz aparat cyfrowy ?? Bądź analogowy??
Canon-Cyfrowy 44%  44%  [ 4 ]
Canon-Analogowy 0%  0%  [ 0 ]
Nikon-Cyfrowy 0%  0%  [ 0 ]
Nikon-Analogowy 11%  11%  [ 1 ]
Fuji-Cyfrowy bądź Analogowy 0%  0%  [ 0 ]
Olympus-Cyfrowy bądź Analogowy 22%  22%  [ 2 ]
HP-Cyfrowy(Nie robią analogowych) 0%  0%  [ 0 ]
Sony-Cyfrowy(Nie robią analogowych) 0%  0%  [ 0 ]
Minolta-Cyfrowy bądż Analogowy 22%  22%  [ 2 ]
INNY-Cyfrowy bądź Analogowy 0%  0%  [ 0 ]
Liczba głosów : 9

 Strona z fotkami użytkowników.......!!! 
Autor Wiadomość
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 28 lipca 2003, 19:56
Posty: 348
Lokalizacja: ŁódŸ
Post Strona z fotkami użytkowników.......!!!
http://www.fotografowanie.tk
Wejdzie na tą stronę zadajcie pytanie pod mailem:foto@powiat.bochnia.pl
Najlepiej jak wyślecie fotki z Canona A 30, A 50 i A 60 !!
Oraz Canona G3 i G5 !! Fotki wysyłąjcie ale najlepiej prosto z karty pamieci pod adres foto@powiat.bochnia.pl !!
Osobiście nie jestem autorem strony ale myśle że jej właściciel się ucieszy że pomagam mu w poszukiwaniu użytkowników aparatów !! :idea:


środa, 11 lutego 2004, 13:22
Zobacz profil
Post 
Dzięki za pomoc, a apel dotyczy każdej marki. Nawet tych najtańszych modeli!
Dobrze przed zakupem mieć mozliwość porównania.
W sumie zdjęcia zamieszczone na tej stronie mozna ściągnąć i wydrukować w fotolabie. Ja gdybym teraz miał kupować aparat tak bym właśnie zrobił.
Mając określoną kasę, ściągam zdjęcia z aparatów na które jest mnie ewentualnie stać, daję do wydrukowania i już wiem czego się spodziewać. Dlatego zależy mi również na zdjęciach z tanich aparatów. Na forum jest dużo pytań typu co lepiej aparat xxx czy aparat yyy. Nie każdy może dać za aparat kilka tysięcy złotych, a na stronach producentów czy sprzedawców część zdjęć jest pewnie poprawiana.


środa, 11 lutego 2004, 14:03

Dołączył: poniedziałek, 8 grudnia 2003, 08:56
Posty: 952
Lokalizacja: Gdynia
Post 
Fotki z A30 akurat są, chociaż więcej nie zawadzi. Może A20?

Dlaczego taki podział cyfrowo-analogowy?

A apel całkowicie popieram.


środa, 11 lutego 2004, 16:11
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 28 lipca 2003, 19:56
Posty: 348
Lokalizacja: ŁódŸ
Post Sorry !!!
Chodziło mi o Fotki z A 20, A 50 i A 60 !!


środa, 11 lutego 2004, 17:45
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 28 lipca 2003, 19:56
Posty: 348
Lokalizacja: ŁódŸ
Post Problem wyświetlacz ?? Canon............ !!
Mam problem ponieważ mam Canona A 70 i pod szybkę nie pod wyświetlacz wpadł mi kurz tnz. 4 pyłki kawałeczki czy wiecie jak to usunąć??Aha pod tą szybką nad wyświetlaczem są te kawałki kurzu ?!!
Jak je usunąć pomóżcie ale tak usunąć żeby nie posuć aparatu!! Czy komuś z was też sie tak zdarzyło ??!!


środa, 11 lutego 2004, 18:09
Zobacz profil
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 2 grudnia 2003, 15:36
Posty: 6257
Lokalizacja: Wrocek
Post 
kamoreks - dlaczego piszesz to smao w kilku tematach?? Takie pytanie powinno być chyba osobno, co też zrobiłeś... :)

_________________
Obrazek 77 + VG-C77AM + Obrazek 16-50/2.8 i 70-300G + Obrazek 8/3.5 + 32GB ||| Minolta SRT101 ; Minolta A1


środa, 11 lutego 2004, 18:42
Zobacz profil
Post 
Moderatorze zadziałaj !!!
Wystarczy że 15 razy przeczytamy o tym jak kamoreksowi siadł kurz na wyświetlaczu!
Tym bardziej że jest to powazna awaria uniemożliwiajaca korzystanie z aparatu. Facet się męczy okrutnie bo nie może robić zdjęć ! :cry:
Pomijam już fakt ile maili śle do mnie na ten temat ! Chciałby pewnie żebym pobił producenta za taką straszną niedoróbkę !!!
A dla mnie się nie chce bo:


Ostatnio edytowano czwartek, 12 lutego 2004, 12:16 przez Gość, łącznie edytowano 1 raz

czwartek, 12 lutego 2004, 12:06
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 28 lipca 2003, 19:56
Posty: 348
Lokalizacja: ŁódŸ
Post WYŚWIETLACZ MI DZIAŁA !!
Działa mi wyświetlacz ale te 4 kawałki kurzu mnie denerwują !!


czwartek, 12 lutego 2004, 12:15
Zobacz profil
Post 
To idż do serwisu niech Ci wyczyszczą !


czwartek, 12 lutego 2004, 12:17
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 28 lipca 2003, 19:56
Posty: 348
Lokalizacja: ŁódŸ
Post WYŚWIETLACZ MI DZIAŁA !!
Działa mi wyświetlacz ale te 4 kawałki kurzu mnie denerwują !!


czwartek, 12 lutego 2004, 12:22
Zobacz profil
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 2 grudnia 2003, 15:36
Posty: 6257
Lokalizacja: Wrocek
Post 
Dokładnie! dziks... ja bym dał mu bana na kilka dni, bo nie dość, że nie słucha naszych próśb o nie pisanieu tego samego we wszystkich tematach, to jeszcze wysyła pełno PW i nie daje spokoju... Bez komentarza... Jakiś dzieciak chyba z przedszkola!

_________________
Obrazek 77 + VG-C77AM + Obrazek 16-50/2.8 i 70-300G + Obrazek 8/3.5 + 32GB ||| Minolta SRT101 ; Minolta A1


czwartek, 12 lutego 2004, 14:19
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL