Teraz jest poniedziałek, 10 grudnia 2018, 07:14




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 
 Programik do ..... 
Autor Wiadomość
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 28 lipca 2003, 19:56
Posty: 348
Lokalizacja: ŁódŸ
Post Programik do .....
Jakie znacie programy do wgrywania plików do aparatu cyfrowego Canon A ... !!

_________________
Canon A 70. Karta 128 MB KINGSTON, statyw Weifeng WT 3550 pokrowiec x2 TAMRAC i FiordNansen. GP SMART i EMOS MW 9168 +Aku 4x GP 2100 i 4x2300. (Oraz 12xGP 1300).


czwartek, 18 marca 2004, 16:28
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 28 lipca 2003, 19:56
Posty: 348
Lokalizacja: ŁódŸ
Post Admin !!
Skasujcie ten temat już wszystko wiem przez przypadek odkrylem !!

_________________
Canon A 70. Karta 128 MB KINGSTON, statyw Weifeng WT 3550 pokrowiec x2 TAMRAC i FiordNansen. GP SMART i EMOS MW 9168 +Aku 4x GP 2100 i 4x2300. (Oraz 12xGP 1300).


czwartek, 18 marca 2004, 16:49
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 18 lutego 2004, 22:59
Posty: 649
Lokalizacja: Kraków
Post Re: Admin !!
kamoreks napisał(a):
Skasujcie ten temat już wszystko wiem przez przypadek odkrylem !!

to podziel się z innymi :D

_________________
pozdrawiam
minolta dimage Z1 of course.. A1..
Intelligent Networked Technician Obrazek


czwartek, 18 marca 2004, 17:44
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 28 lipca 2003, 19:56
Posty: 348
Lokalizacja: ŁódŸ
Post Tak!!
Tak wiem jak przesłać nieruchome obrazy ale nie wiem jak muzykę ??

_________________
Canon A 70. Karta 128 MB KINGSTON, statyw Weifeng WT 3550 pokrowiec x2 TAMRAC i FiordNansen. GP SMART i EMOS MW 9168 +Aku 4x GP 2100 i 4x2300. (Oraz 12xGP 1300).


czwartek, 18 marca 2004, 17:47
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 18 lutego 2004, 22:59
Posty: 649
Lokalizacja: Kraków
Post 
a próbowałeś wgrac do już istniejącej struktury katalogowej? -tzn wykasuj same jpg (lub inne w zależności w jakim formacie cannon przechowuje) i wgraj w ich miejsce... przez Ciebie zacząłem się bawić tym z moją z1 i wszystko zapisuje się spoko wszystkie pliki niezależnie od rozszerzenia(txt, doc, pdf, exe, mp3).. ...

z1 swoje filmy zapisuje standarcie quicktime, a miałem trailera władcy pierścienia więc próbowałem go oglądnąć za pomoc aparatu.. niestety nie poszło :(

_________________
pozdrawiam
minolta dimage Z1 of course.. A1..
Intelligent Networked Technician Obrazek


czwartek, 18 marca 2004, 18:05
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 28 lipca 2003, 19:56
Posty: 348
Lokalizacja: ŁódŸ
Post Fajnie!!
Fajnie tylko nie wiem jak do tej struktury katalogowej powiedz dokladnie proszę !!

_________________
Canon A 70. Karta 128 MB KINGSTON, statyw Weifeng WT 3550 pokrowiec x2 TAMRAC i FiordNansen. GP SMART i EMOS MW 9168 +Aku 4x GP 2100 i 4x2300. (Oraz 12xGP 1300).


czwartek, 18 marca 2004, 21:14
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 18 lutego 2004, 22:59
Posty: 649
Lokalizacja: Kraków
Post 
aby przegrać zdjęcia z z1 do kompa to podpinasz kabelek i już np za pomoca windows commandera przeglądasz zasoby pamięci (pamięć jest dostępna jako zwykły dysk) no i sa tam katalogi ze zdjęciami.. chodziło mi o to by jak zgrasz wszystko do kompa, to zostawić jeden orginalny katalog tyle ze pusty i do niego rpzegrać rzeczy z kompa.. -czy zadziała to w przypadku canonów to nie twierdzę.. albo może Ci się uda.

_________________
pozdrawiam
minolta dimage Z1 of course.. A1..
Intelligent Networked Technician Obrazek


czwartek, 18 marca 2004, 22:00
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 28 lipca 2003, 19:56
Posty: 348
Lokalizacja: ŁódŸ
Post Tak ale !!
Ale to windows comander czy norton comander .??

_________________
Canon A 70. Karta 128 MB KINGSTON, statyw Weifeng WT 3550 pokrowiec x2 TAMRAC i FiordNansen. GP SMART i EMOS MW 9168 +Aku 4x GP 2100 i 4x2300. (Oraz 12xGP 1300).


czwartek, 18 marca 2004, 22:33
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 18 lutego 2004, 22:59
Posty: 649
Lokalizacja: Kraków
Post 
windows... zresztą obojętnie jakim menadrzerem do plików.. choćby nawet windows explorerem.. czy przez "mój komputer" (zakładam że masz windowsa.. przy czym przy w98 należy doinstalować drivery do usb)

_________________
pozdrawiam
minolta dimage Z1 of course.. A1..
Intelligent Networked Technician Obrazek


piątek, 19 marca 2004, 08:15
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 6 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL