Teraz jest niedziela, 19 stycznia 2020, 03:37




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 94 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna strona
 firmy fotograficzne, w ktorych nie kupuje sie nawet baterii! 
Autor Wiadomość
Post 
Bo Int pracuje w M-1 :D
Jeżeli to nie tajemnica emes , to z jakiego osiedla jesteś , skoro piszesz
że masz blisko do M-1 ? ( Kraków )


sobota, 29 maja 2004, 08:47
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 12 maja 2004, 22:32
Posty: 944
Lokalizacja: Kraków
Post 
baaardzo smieszne :lol:
a o co chodzi z tym osiedlem :?:

_________________
remanent...


sobota, 29 maja 2004, 09:26
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 18 lutego 2004, 22:59
Posty: 649
Lokalizacja: Kraków
Post 
emes napisał(a):
hej int, dlaczego nie odpisujesz :?:

sorki - zgubiłem topic w którym to pisałem :D - teraz dopiero przy okazji czyjejść wypowiedzi znalazłem :D.. do M1 to raczej mam kawałek - bo mieszkam niedalego hitu-tesco.. a właśnie przymierzam się do zrobienia tych samych odbitek w kilku punktach by zobaczyć co i jak :).. raz robiłem na Limanowskiego na przeciwko Korony - tylko w labie tym bliższym matecznego.. w ciągu pół dnia już były gotowe.. i wyszły w miarę dobrze.. :)

_________________
pozdrawiam
minolta dimage Z1 of course.. A1..
Intelligent Networked Technician Obrazek


sobota, 29 maja 2004, 17:52
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 12 maja 2004, 22:32
Posty: 944
Lokalizacja: Kraków
Post 
te z fotojoka tez sa w nawet ok; jak na 35 groszy za 10 +4 pln otworzenie pudelka i wlozenie plytki do napedu... :wink:
zastanawiam sie tylko czy gdyby im przeslac zdjecia siecia, to tez pobieraja dodatkowa oplate, np za obsluge komputera, albo za polaczenie; moze lacza sie przez modem, a na sciagania zdjatek, to kasa poleci :lol: :lol:

_________________
remanent...


niedziela, 30 maja 2004, 00:40
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 28 maja 2004, 09:18
Posty: 11
Lokalizacja: Krynica
Post Wiem gdzie nie kupować a gdzie kupować
Okej wiem już gdzie nie kupować a które sklepy szczególnie polecacie? Czy warto kupować przez internet czy lepiej pojechać i obejrzeć aparacik na miejscu??


niedziela, 30 maja 2004, 09:48
Zobacz profil
Post 
pytanie jest bardzo na miejscu :!:
gdzie kupowac, skoro fotojoker jest wszedzie :?:
:wink:


niedziela, 30 maja 2004, 10:59
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 12 maja 2004, 22:32
Posty: 944
Lokalizacja: Kraków
Post 
zgadnijcie kto to byl ten pietro wyzej, tylko zapomnial sie zalogowac... :?:

_________________
remanent...


niedziela, 30 maja 2004, 11:05
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 28 lipca 2003, 19:56
Posty: 348
Lokalizacja: ŁódŸ
Post !!
Ciekawe jak fotki z MEDIAMARKT pewnie rozmyta woda !

_________________
Canon A 70. Karta 128 MB KINGSTON, statyw Weifeng WT 3550 pokrowiec x2 TAMRAC i FiordNansen. GP SMART i EMOS MW 9168 +Aku 4x GP 2100 i 4x2300. (Oraz 12xGP 1300).


piątek, 4 czerwca 2004, 19:34
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 16 maja 2004, 22:40
Posty: 227
Lokalizacja: Krakoff
Post Re: !!
kamoreks napisał(a):
Ciekawe jak fotki z MEDIAMARKT pewnie rozmyta woda !


A wlasnie, ze calkiem przyzwoite sa.

_________________
Minolta Z2, SD 256MB, aku Energizer, tulejka+UV+Polar, statyw Velbon dx-888


piątek, 4 czerwca 2004, 19:48
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 12 maja 2004, 22:32
Posty: 944
Lokalizacja: Kraków
Post 
jak dla mnie to wystarczy zeby byly takie jak w fotomloto; fakt nie doplacania za otworzenie pudelka podnosi aktralcyjnosc ofetry i obniza koszta... :idea:

_________________
remanent...


piątek, 4 czerwca 2004, 22:33
Zobacz profil

Dołączył: piątek, 4 czerwca 2004, 16:33
Posty: 64
Lokalizacja: Wrocław
Post 
Ja wywoluje zdjecia w MediaMarkecie, nie musze sie z nikim urzerac, przychodze, podochodze do komputerka, skladam zamowienie i place potem za same zdjecia a nie za jakies bezsensowne przyjecie zlecenia... Zreszta w MediaMarkecie jest bardzo tanio a zdjecia wychodza calkiem przyzwoite.

Pozdrawiam

_________________
Olympus Camedia C-220, na wiecej mnie nie stac :/


piątek, 4 czerwca 2004, 22:43
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 12 maja 2004, 22:32
Posty: 944
Lokalizacja: Kraków
Post 
uwaga na zakupy w mediamarkt :!:
kupowalem tacie kodaka 6200 i pytam czy jeszcze jest.
gosc mi na to " niestety juz nie. tzn zostal tylko jeden ale zwrocony bo cos w nim nie dzialalo ". po czym dodal, "a nie, ten tez juz zostal sprzedany"
:shock:
mi oczy wyszly troche na wierzch, ale coz...

_________________
remanent...


sobota, 5 czerwca 2004, 12:05
Zobacz profil
Post 
Ja tam dość długo korzystałem z usług fotojokera (wywoływanie zdjęć) i jakichś większych problemów nie miałem. Ostatnio zacząłem wywoływać w fotonecie (http://www.fotonet.tychy.pl). Co prawda drożej jak w FJ, ale za to jakość zdjęć bardoz dobra, wszystko szybciutko i bez problemów. Foty można przesłać netem (ja mam ich punkt 100 m od domu to nie muszę).

Tak poza tym to póki co jestem użytkownikiem psującego sie analogowego kompaktu. Mam jednak nadzieję, że to się wkrótce zmieni i jeśli rodzice wspomogą finansowo zakupię sobie jakiegoś cyfraka (najprawdopodobniej jakiś canon serii a) i wtedy podzielę się z Wami moimi fotkami :D Póki co podziwim Wasze "dzieła".

Pozdrawiam wszystkich.

P.S. Sory za trochę przydługawy wywód nie na temat. :roll:


sobota, 5 czerwca 2004, 13:38
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 12 maja 2004, 22:32
Posty: 944
Lokalizacja: Kraków
Post 
znowu ja i znowu na fotojoko... :wink:
znajome malzenstwo, postanowilo wywolac jakies zdjecia z analogowego aparatu i zachcialo im sie to zrobic w fotojokerze (dlaczego nikt nie slucha moich rad :!: :wink: )
byla tam promocja na zdjatka - 35 groszy za odbitke.
znajoma zlozyla zamowienie i poprosila o matowe zdjecia. pani w fotokoko powiedziala jej, ze nie poleca jej zdjec matowych bo sa gorsze, brzydko wygladaja i ladniej wygladaja w ogole blyszczace.
nie kazdy musi miec pojecie o wszystkim stad rozumiem znajoma, ze ujeta "troskliwa" rada pani z fotojoko zamowila zdjecia blyszczace.
gdy przyszlo do odbioru okazalo sie, ze do zaplaty jest (jak zawsze w fotowalecie) wiecej niz byc powinno; a dlaczego :?: bo okazalo sie ze promocja jest na zdjecia matowe, a nie na blyszczace :!:
normalnie kanal. nagadala babka bzdetow o jakosci i wygladzie, a chodzilo jej o wieksza kase od klienta :!:
malo tego - skoro robia ten niechciany fotoindeks i wciskaja go kazdemu bez wzgledu na chec lub brak, to powinni patrzec co im na tym indeksie wychodzi. na tych zdjeciach z fotobloto jest kilka przeswietlonych :!:
kompletnie biale zdjecia wywolane i przygotowane w formacie 10x15 na "lepszym" papierze blyszczacym.
niech mi ktos kiedykolwiek cokolwiek w fotobłoto zalatwi, to udusze wlasnymi recami :!:
:wink: :D

_________________
remanent...


wtorek, 8 czerwca 2004, 08:32
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 6 lutego 2004, 12:20
Posty: 114
Lokalizacja: Gdańsk
Post 
Witam

Co do wywoływania zdjęć i robienia odbitek, to spokojnie mogę polecić MediaMarkt. Jeszcze ani razu nie zniszczyli mi kliszy przy wywoływaniu, a odbitki mają ładne kolory i nasycenie. Jak za cenę 0,59 za 10x15 to Ok. Oczywiście mam punkt, gdzie mam już bardzo ładne zdjęcia, ale za 0,85zł po rabacie. W tym drugim punkcie ludzie "doktoryzują" się nad każdym zdjęciem i cała klisza jest super wywołana i odbita. W MM odbitki jadą na standardowym ustawieniu, co nie przeszkadza w uzyskaniu ładnych zdjęć.

Pozdrawiam

_________________
Minolta 505si SUPER + Minolta AF 28-85 f.3,5-4,5 MACRO + AF Minolta 70-210 f.4 MACRO + HAMA Polaryzacyjny + HAMA Sky 1A


niedziela, 18 lipca 2004, 11:27
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 94 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL