Teraz jest sobota, 14 grudnia 2019, 10:11




Stwórz nowy wątek Ten wątek jest zamknięty. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 40 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
 Aparaty Pentagram 
Autor Wiadomość
Post 
Chamski :?:
Przeciez w tym nie było nic chamskiego. Po prostu zapytał czy miał w rękach jakiś inny aparat. Pytanie jak najbardziej na miejscu. Wiele osób pisze że jakiśtam aparat jest najlepszy (ponieważ z reguły go mają...), a innych nawet na oczy nie widzieli, o trzymaniu chociaż w rękach nie wspomninając.
Nie wiem czy wiesz, ale na tym forum jest coś takiego jak giełda...
Tak więc twoja uwaga gregmen jest nie na miejscu i rozmija się z prawdą.
Nie oczerniaj ludzi bezpodstawnie (tak jak właśnie to zrobiłeś).
Wróćmy jednak do tematu.
Canon ok, ale pomyśl nad również minoltą; wydaje mi się że warto.


wtorek, 3 sierpnia 2004, 13:48
Post 
sirrupus ty chyba nei wiesz o czym piszesz....

vendeur zaatakowała komoreksa a ja tylko wyrażam zdziwienie po co tacy ludzie na forum którzy atakują innych,
a dwa dlaczego vendeur uprawia to handel
na giełdzie może ale dlaczego wszędzie


wtorek, 3 sierpnia 2004, 14:02
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 10 kwietnia 2004, 20:59
Posty: 1321
Lokalizacja: Gdańsk- wiecz(trz) ne miasto
Post re
@emes możliwe, że olympus C-310 niedoświetla i jest toporny (miałem go w ręce i jest w tym trochę racji), ale czy taka minolta e323 będzie o wiele lepsza? Ja nie wierzę w cuda i wiem, że jak kupuję kompakta, to nie mogę oczekiwać, że na automacie w ciemnościach błyskawicznie i bezbłędnie złapie ostrość. Tu mają w tym momencie przewagę kompakty z manualem, bo można samemu poprawić to i owo, co jest zaletą A60. Z drugiej strony ktoś inny może nie lubić grzebania w ustawieniach tylko woli pstrykać, więc bardziej podoba mu się olympus, czy minolta E323 ze względu na większą matrycę. Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Poza tym nie ma się spodziewać cudów, aparat jest dobry za swoją cenę, ale w porównaniu z lustrzankami, czy nawet Minoltą A1 wysiada zupełnie (tyle, że tamte kosztują kilka razy tyle)

@Gregmen
Vendeur doskonały nie jest i też może się podirytować. Wypowiedź kamoreksa nie była podparta jakimikolwiek argumentami (ja takich wypowiedzi w ogóle nie biorę pod uwagę, ale Vendeur jest tu moderatorem i jego obowiązkiem jest utrzymywanie porządku) więc zapytał go, czy użytkował jakiś inny aparat.
A co do handlu, to jest tu giełda więc handlować można, a co z tego, że umieścił ogłoszenie w podpisie? Jak nie chcesz, to nie czytaj. Mnie to nie przeszkadza, zresztą, jak miałbym coś do sprzedania, to zrobiłbym to samo, szczególnie, że Vendeur nie sprzedaje lalek barbie, tylko akcesoria do aparatów więc coś, czemu jest poświęcone forum (nie wiem tylko, czy jest to dozwolone, bo forum sponsoruje sklep więc robi konkurencję, a robienie konkurencji na tej stronie jest zabronione).

_________________
::Był sobie flamaster i się popisał::
::Zaczynam z fotografiš od nowa...::


wtorek, 3 sierpnia 2004, 14:39
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 28 lipca 2003, 19:56
Posty: 348
Lokalizacja: ŁódŸ
Post !!
Tylko Vedneur dobrze wiedział, że widziałem jakiś inny. Naprzykład mój A-70.
PS:Gregmen Vendeur nie jest chamski dla tych którzy nie są mną i mnie nie nawidzą i dla posiadaczy MONOLTY Z1 lub gorszej ponieważ denerwuje go to że nie ma już cooooool aparatu.
PS2:Ja na tym forum jestem najdłużej z tych aktywnie piszących.
PS3:Przejawy jego chamskości to odjęcie mi 250 postów.

_________________
Canon A 70. Karta 128 MB KINGSTON, statyw Weifeng WT 3550 pokrowiec x2 TAMRAC i FiordNansen. GP SMART i EMOS MW 9168 +Aku 4x GP 2100 i 4x2300. (Oraz 12xGP 1300).


wtorek, 3 sierpnia 2004, 15:20
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 10 kwietnia 2004, 20:59
Posty: 1321
Lokalizacja: Gdańsk- wiecz(trz) ne miasto
Post re
aaaa, to jest prawda, nie wiem, co zrobiłem (chyba w jednej wypowiedzi sam siebie nieco...nie poniżyłem, ale stwierdziłem, że niezbyt dobrze znam się na aparatach i odcięto mi blisko 150 postów. Tyle, że sam byłem zwolennikiem odcinania postów, jeżeli ktoś się nie zna więc to rozumiem.
Tyle, że w tym momencie Vendeurowi powinni obciąć 1000 postów :twisted: :D

_________________
::Był sobie flamaster i się popisał::
::Zaczynam z fotografiš od nowa...::


wtorek, 3 sierpnia 2004, 15:26
Zobacz profil
Post 
co za kretynski pomysl z obcinaniem postow :shock:


wtorek, 3 sierpnia 2004, 16:04
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 30 kwietnia 2004, 01:05
Posty: 811
Lokalizacja: Z innej beczki...
Post 
Matoły - nikt nikomu postów nie obcina.

Awaria forum była, to wszystko.
Każdy dostał po porach, nie tylko biedny, niedoceniony i znienawidzony Kamoreksik.

Jeszcze jedno Kamoreksie - jesteś może najdłużej piszącym, ale duża część Twoich postów merytorycznie jest równa szmacie do podłogi - sorry, za tą szczerość, ale tak jest. I nie tylko ja to tak odbieram, co tu mówić, my tu głosowaliśmy nad Twoim banem !

_________________
" Chaos urodzi Nowy Porzšdek "
h t t p : / /w w w . s w i a t f o t o . p l /


wtorek, 3 sierpnia 2004, 16:16
Zobacz profil

Dołączył: czwartek, 29 lipca 2004, 10:42
Posty: 4
Post 
Ulala...OSTRO sie zrobilo :twisted:

_________________
C-4000


wtorek, 3 sierpnia 2004, 16:31
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 10 kwietnia 2004, 20:59
Posty: 1321
Lokalizacja: Gdańsk- wiecz(trz) ne miasto
Post re
eee, to ja nie wiedziałem, że awaria forum była, bo przez dwa tygodnie mnie nie było, to sorry.

Sando tu tak się zdarza co jakiś czas.

_________________
::Był sobie flamaster i się popisał::
::Zaczynam z fotografiš od nowa...::


wtorek, 3 sierpnia 2004, 17:04
Zobacz profil
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 2 grudnia 2003, 15:36
Posty: 6257
Lokalizacja: Wrocek
Post Re: !!
kamoreks napisał(a):
PS3:Przejawy jego chamskości to odjęcie mi 250 postów.


Dokładnie! Ależ jaki to ja chamski byłem dla siebie, skoro odjąłem sobie 800 postów!!! To dopiero! Poskarż się adminowi.


PS. Po całym dniu pracy przyszedłem sobie do domku i czytam zaległości. Ale ten wątek, to rewelacja :D . Dawno się tak nie uśmiałem :lol: . Jednak gregmen i kamoreks czasami potrafią rozbawić (bo nie będę się przecież z nimi kłócił po raz setny).

No, kto następny do boju??

_________________
Obrazek 77 + VG-C77AM + Obrazek 16-50/2.8 i 70-300G + Obrazek 8/3.5 + 32GB ||| Minolta SRT101 ; Minolta A1


wtorek, 3 sierpnia 2004, 19:55
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 28 lipca 2003, 19:56
Posty: 348
Lokalizacja: ŁódŸ
Post !!
Hahaha. Vendeur teraz i gregmena nazywasz "palantem". JAK ZAJŻE ZA DWA LATA TO NAPISZ MI LISTE JUŻ OSŁÓW.
1nad jednymi: KAMOREKS
2..........
3.............
4.........
..........
123:GREGMEN
:arrow:

_________________
Canon A 70. Karta 128 MB KINGSTON, statyw Weifeng WT 3550 pokrowiec x2 TAMRAC i FiordNansen. GP SMART i EMOS MW 9168 +Aku 4x GP 2100 i 4x2300. (Oraz 12xGP 1300).


wtorek, 3 sierpnia 2004, 22:07
Zobacz profil
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 2 grudnia 2003, 15:36
Posty: 6257
Lokalizacja: Wrocek
Post Re: !!
kamoreks napisał(a):
gregmena nazywasz "palantem"


Uspokój się dzieciaku, bo ani Ciebie, ani nikogo nigdy tak nie nazwałem. Więc uważaj co piszesz, albo już nigdy więcej żadna Twoja wypowiedx nie pojawi się na tym forum. Mam dosyć już zabaw z Tobą. Choć raz napisz coś mądrego na tym forum, a nie zajmujesz się tylko bałaganiarstwem.

EOT.

_________________
Obrazek 77 + VG-C77AM + Obrazek 16-50/2.8 i 70-300G + Obrazek 8/3.5 + 32GB ||| Minolta SRT101 ; Minolta A1


wtorek, 3 sierpnia 2004, 22:10
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 28 lipca 2003, 19:56
Posty: 348
Lokalizacja: ŁódŸ
Post !!
Nie zrobiłeś tego wprost. Może go nie nazwałeś ale się śmiałeś.

_________________
Canon A 70. Karta 128 MB KINGSTON, statyw Weifeng WT 3550 pokrowiec x2 TAMRAC i FiordNansen. GP SMART i EMOS MW 9168 +Aku 4x GP 2100 i 4x2300. (Oraz 12xGP 1300).


wtorek, 3 sierpnia 2004, 22:15
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 27 kwietnia 2004, 11:21
Posty: 1692
Lokalizacja: Zachodniopomorskie
Post 
Wiele mogę zrozumieć ale Vendeur jak mogłeś zabrać mi tyle postów - podaj przynajmniej link gdzie narozrabiałem :)

_________________
.:: Canon 30D :: 50mm f1.8 :: 70-200mm L:: 430EX :: Canon G5 ::.
.::CF ponad 5GB :: VELBON Sherpa 600n ::.


wtorek, 3 sierpnia 2004, 22:20
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 28 lipca 2003, 19:56
Posty: 348
Lokalizacja: ŁódŸ
Post !!
Ja na początku miałem po usunięciu 299.

_________________
Canon A 70. Karta 128 MB KINGSTON, statyw Weifeng WT 3550 pokrowiec x2 TAMRAC i FiordNansen. GP SMART i EMOS MW 9168 +Aku 4x GP 2100 i 4x2300. (Oraz 12xGP 1300).


wtorek, 3 sierpnia 2004, 22:24
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Ten wątek jest zamknięty. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 40 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL