Teraz jest poniedziałek, 19 listopada 2018, 17:52




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 aparat jay-tech 
Autor Wiadomość

Dołączył: środa, 27 października 2004, 21:58
Posty: 1
Post aparat jay-tech
Witam.
czy wszystkie aparaty cyfrowe pobieraja dużo prądu?
bo mój aparacik "zżera baterie"
jakie baterie stosować?
pozdrawiam.


środa, 27 października 2004, 22:08
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 10 kwietnia 2004, 20:59
Posty: 1321
Lokalizacja: Gdańsk- wiecz(trz) ne miasto
Post 
Wszystkie aparaty cyfrowe zżerają prąd. Trzeba się zaopatrzyć w ładowarkę i akumulatorki.

_________________
::Był sobie flamaster i się popisał::
::Zaczynam z fotografiš od nowa...::


środa, 27 października 2004, 22:16
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 22 września 2004, 22:01
Posty: 179
Lokalizacja: Toruń
Post 
superbike2001 napisał(a):
Wszystkie aparaty cyfrowe zżerają prąd. Trzeba się zaopatrzyć w ładowarkę i akumulatorki.

Krótko, zwięźle i na temat :D
Zgadzam się w pełni z przedpiszcą :wink:

_________________
"każdy dzień jest walkš..."

CANON POWERSHOT S1 IS... i dobrze jest! / do albumu mojego zapraszam :)


środa, 27 października 2004, 23:07
Zobacz profil
Post 
akumulatorki już mam 2000mAh
jaką ładowarkę polecilibyście?
pozdrawiam.


czwartek, 28 października 2004, 14:31
Post 
Najlepiej taka czarna, kwadratowa.


czwartek, 28 października 2004, 23:07
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL