Teraz jest sobota, 17 listopada 2018, 19:29




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 Gdzie jest błąd? 
Autor Wiadomość

Dołączył: sobota, 31 lipca 2004, 00:04
Posty: 41
Post Gdzie jest błąd?
Witam
Czy ktoś ma pomysł, gdzie tkwi błąd.
Na LCD aparatu fotki wyglądają dobrze.
Po wessaniu na kompa na podglądzie też, problem pojawia się gdy włączę pełny ekran. Kopiowałem te pliki po kilka razy. bez zmian. Przełożyłem kabel w drugi, trzeci port USB bez zmian. Uszkodzony jest co piąty-siódmy plik.
No i gdzie jest błąd, apartat czy komp.
Już mi brakuje pomysłów

Obrazek
Obrazek
Dzięki
Pozdrawiam F.

_________________
...-Gdy wyjechali na wyniosłoœć drogi, ich oczom ukazał się las.......................


sobota, 6 listopada 2004, 12:33
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 22 września 2004, 22:01
Posty: 179
Lokalizacja: Toruń
Post 
Miałem podobny problem w Konica revio z220. Ale takie kaszanki były już widoczne na LCD. A co to za aparat jest? Wg mnie błąd leży po stronie aparatu i może karty pamięci.

_________________
"każdy dzień jest walkš..."

CANON POWERSHOT S1 IS... i dobrze jest! / do albumu mojego zapraszam :)


sobota, 6 listopada 2004, 12:40
Zobacz profil

Dołączył: sobota, 31 lipca 2004, 00:04
Posty: 41
Post 
Fuji s5000, ale na lcd wszystko ok.
Karta pamięci, o tym nie pomyślałem
Dzięki

_________________
...-Gdy wyjechali na wyniosłoœć drogi, ich oczom ukazał się las.......................


sobota, 6 listopada 2004, 12:46
Zobacz profil

Dołączył: środa, 1 września 2004, 22:43
Posty: 9
Post 
A w jaki sposób ściągasz zdjecia-czy przez jakiś program, czy też aparat widać jako dysk-i bezpośrednio z niego? Ja miałem taki 1 przypadek ale to była wina jakiejś niezgodności oprogramowania z aparatem-gdy pociągnąłem bezpośrednio z aparatu-wszystko ok. A poza tym jakby nie działało sformatuj karte-a najlepiej wypróbuj w innym aparacie:)


sobota, 6 listopada 2004, 13:36
Zobacz profil

Dołączył: sobota, 31 lipca 2004, 00:04
Posty: 41
Post 
Uznaję tylko jedynego , słusznego programu wincommandera.
Aparat widać tutaj jako dysk wymienny D,E. lub F i nigdy nie było żadnych problemów. A karty od dawna nie formatowałem i chyba już na to czas.
Dzięki

_________________
...-Gdy wyjechali na wyniosłoœć drogi, ich oczom ukazał się las.......................


sobota, 6 listopada 2004, 13:58
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL