Teraz jest piątek, 14 grudnia 2018, 13:27




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
 Jak uzywac canona a70 jako kamery w kompie 
Autor Wiadomość
Post Jak uzywac canona a70 jako kamery w kompie
8) siemanko, od 2 miesiecy mam canonka a70 ale mam problem, nie wiem jak podlaczyc go do kompa jako kamere. jesli ktos wie prosze dajcie mi znac wdowik@o2.pl


czwartek, 13 listopada 2003, 16:47

Dołączył: czwartek, 6 listopada 2003, 21:49
Posty: 1780
Post 
Ktoś już tu kiedyś pisał coś takiego i absolutnie się z nim zgadzam:
kamera internetowa kosztuje 80zł - za takie pieniądze szkoda brudzić obiektywu i wypalać matrycy w aparacie.


czwartek, 13 listopada 2003, 21:26
Zobacz profil
Post canon a70 jako kamera
No tak, wiadomo ze kamerki sa tanie. Ale tak dla czystej satysfakcji, czy jest to w ogole mozliwe? Czy ktos wie jak to zrobic? Po prostu chcialbym zobaczyc jak to dziala. Za wszelkie info na papik@op.pl bede wdzieczny.


czwartek, 8 stycznia 2004, 05:05

Dołączył: czwartek, 8 stycznia 2004, 04:55
Posty: 4
Lokalizacja: Bydgoszcz
Post 
a70 nie można używać jako kamerki.
nie ma takiej opcji.

_________________
"You Can't Always Get What You Want"


czwartek, 8 stycznia 2004, 05:15
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL