Teraz jest poniedziałek, 19 listopada 2018, 13:37




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
 c-740 
Autor Wiadomość

Dołączył: poniedziałek, 1 grudnia 2003, 10:39
Posty: 1
Post c-740
Witam wszystkich.
Jestem na forum od niedawna.
Mam techniczne pytanie do posiadaczy aparatów firmy Olympus:

- w jaki sposób ustawić C-740 UZ tak aby za każrym razem i w kazdym z ustawień obojętne, czy program tematyczny, czy manul , aparat po włączeniu wstawał z ustawienim kompresji na SHQ a nie jak fabrycznie HQ. Dodam że chciałbym aby resetowanie wszytkich innych ustawień pozostało tak jak dotychczas (ustawienie fabryczne).


poniedziałek, 1 grudnia 2003, 10:46
Zobacz profil
Post 
Chciałbyś za dużo :lol:


poniedziałek, 1 grudnia 2003, 17:13

Dołączył: wtorek, 9 grudnia 2003, 03:18
Posty: 18
Lokalizacja: Kozienice
Post 
Witam.
Wiem o co Ci chodzi. Jest takie ustawienie w menu. Nie mam dziś ze sobą instrukcji, ale jak wrócę do domu odpowiem.

_________________
Stanisław


sobota, 27 grudnia 2003, 00:14
Zobacz profil

Dołączył: wtorek, 9 grudnia 2003, 03:18
Posty: 18
Lokalizacja: Kozienice
Post 
Włącz Menu>Setup>All Reset>Off

_________________
Stanisław


niedziela, 28 grudnia 2003, 16:11
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL