|
|
|
Teraz jest poniedziałek, 18 lutego 2019, 16:36
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 7 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
 Kodak DX3500 Sterowniki
Czy ktoś może mi pomóc z takim problemem. Mam aparat cyfrowy Kodaka model DX3500 i oprogramowanie którym można z niego zgrać zdjęcia do kompa instaluje się tylko przez sieć. Potrzebuję ściągnąć w jakiś sposób całe oprogramowanie żebym nie musiał za każdym razem wyprawiać cudów z kompem (podłączać go do sieci żeby zainstalować) Oprogramowanie do tego aparatu do "EasyShare Software"
|
wtorek, 20 maja 2003, 11:31 |
|
 |
Gość
|
 Re: Kodak DX3500 Sterowniki
Marek32 napisał(a): Czy ktoś może mi pomóc z takim problemem. Mam aparat cyfrowy Kodaka model DX3500 i oprogramowanie którym można z niego zgrać zdjęcia do kompa instaluje się tylko przez sieć. Potrzebuję ściągnąć w jakiś sposób całe oprogramowanie żebym nie musiał za każdym razem wyprawiać cudów z kompem (podłączać go do sieci żeby zainstalować) Oprogramowanie do tego aparatu do "EasyShare Software"
Mam identyczny problem  Czy mógłby ktoś wreście znaleźć rozwiązanie i odesłać mi na emaila...
z góry dziękuje
|
poniedziałek, 9 sierpnia 2004, 20:51 |
|
 |
Grisza[Gen]
Dołączył: niedziela, 1 sierpnia 2004, 00:41 Posty: 556 Lokalizacja: UEO
|
Link wwydaje się ok, ale przy próbie ssania jakieś błędy wyłaziły - może to przemijające
http://www.helpdrivers.com/ingles/lista ... if=camaras
_________________ Uważajcie ! Regulamin forum narusza zapisy Ustawy - Prawo Autorskie !
|
wtorek, 10 sierpnia 2004, 01:04 |
|
 |
Gość
|
Ściągnij sobie software z http://www.kodak.com. Najnowsza wersja 4.0
Pozdrawiam
|
wtorek, 10 sierpnia 2004, 01:17 |
|
 |
Gość
|
Potrzebne sterowniki do kodak DX3500. Jeśli ktoś może niech wyśle pod adres marti.1988@wp.pl
|
niedziela, 19 grudnia 2004, 14:59 |
|
 |
Gość
|
hmmm tylko jak... pomocy bo mam fajne fotki i nie moge ich na kompa wrucić
pomocy!
sprzet to kodak dx3500
Pozdrawiam Norbert
|
piątek, 21 stycznia 2005, 20:09 |
|
 |
Gość
|
 Kodak - Sterowniki
Ja też mam problem. Model mojego aparatu to EasyShare CX6320. Mam Windowsa 2000 Professional z SP4 i gdy instaluje oprogramowanie do aparatu (próbowałem wersje 3.1 i 4.0.2) wyskakuje mi błąd. Kumpel ma identyczny system jak ja i mu wszystko chodzi normalnie. Czy ma ktos moze pomysł co zorbić, bo oprogramowanie się w koncu zainstalowało?
|
poniedziałek, 24 stycznia 2005, 14:17 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 7 ] |
|