Teraz jest środa, 12 grudnia 2018, 09:39




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 Nieaktywny SteadyShot Alfa 330 
Autor Wiadomość

Dołączył: środa, 11 sierpnia 2010, 13:30
Posty: 48
Post Nieaktywny SteadyShot Alfa 330
Nie mogę wejść w menu do ustawienia SteadyShot, ta pozycja jest nieaktywna i ustawiona domyślnie na Wyłączony.
Podobnie jest z wieloma innymi typu: korekcja błysku, redukcja czerwonych oczu i paru innymi.
Idę w/g instrukcji krok po kroku i nic, opisywane jest to bez problemu, u mnie te pozycje są nieaktywne i co gorsze Wyłączone.
Gdzie tkwi problem?


piątek, 20 sierpnia 2010, 07:06
Zobacz profil

Dołączył: środa, 6 października 2004, 21:27
Posty: 2758
Post Re: Nieaktywny SteadyShot Alfa 330
Nie znam co prawda Alf, ale może masz ustawiony jakiś program tematyczny lub tzw program zielony, a przy takim ustawieniu aparat może wymuszać pewne ustawienia i nie pozwala ich zmienić.

Ustaw tryb M.

Inna przyczyna może być taka, że coś się zawiesiło w aparacie, spróbuj zresetować body do ustawień fabrycznych.

Zawsze też możesz zadzwonić / iść do jakiegoś serwisu lub sklepu gdzie sprzedają lustra Sony. Kiedyś w weekendy w niektórych centrach, w niektórych sklepach z foto dyżury mieli ludki z Sony, może jeszcze to praktykują - pewnie na forach Sony mają takie info.

_________________
Olympusy E systemu
Moje fotki


piątek, 20 sierpnia 2010, 09:43
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL