Teraz jest piątek, 14 grudnia 2018, 07:31




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
 Sony DSC P73 mam problem,prosze o pomoc 
Autor Wiadomość
Post Sony DSC P73 mam problem,prosze o pomoc
Witam
Mam wyzej wymieniony aparat niestety mam problem z podlaczeniem go do mojego komputera,komputer wykrywa aprat ale nic poza tym,gdy sprawdzam w menadzerze urzadzeni inf. dot tego apratu napisane jest ze brak sterownikow dla tego urzadzenia,gdy probuje zaktualizowac ten sterownik lub zainstalowac na nowo towyskakuje komunikat że:
wystapil problem podczas instalacji
nieprawidłowe dane :cry:
Moze ktos z was ma jakis pomysl co z tym fantem zrobic.
Z gory dziekuje
PS system operacyjny to win.XP


poniedziałek, 13 września 2004, 07:47
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 5 maja 2004, 11:35
Posty: 153
Lokalizacja: Caversham
Post 
powiedz tylko czy wczesniej miales ten problem ???
z tego co wiem, a wiem dosyc duzo o komputerach, to XP nie potrzebuje sterownikow do aparatu, gdyz sam go rozpoznaje jako dodatkowy wymienny dysk!! Wiec zobacz w Eksplorerze czy go tam nie ma :P

Pozdr....

_________________
EOS 40D, 17-55 IS USM, EF 75-300 USM III


poniedziałek, 13 września 2004, 08:02
Zobacz profil
Post 
aparat kupilem na wakacjach teraz wrocilem i to jest pierwsze podlaczenie...nie ma tego aparatu wsrod wymiennych dyskow :cry:


poniedziałek, 13 września 2004, 08:11
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 5 maja 2004, 11:35
Posty: 153
Lokalizacja: Caversham
Post 
masz kabaelek USB wiec podlacz aparat przy wlaczonym kompie i zobacz jak zareaguje, powinien go wykryc!!
i powinien widniec jako wymienny dysk! :D


pozdr...

_________________
EOS 40D, 17-55 IS USM, EF 75-300 USM III


poniedziałek, 13 września 2004, 08:18
Zobacz profil
Post 
no wlasnie podlaczam go przez usb i cisza...powinien sie pojawic taki maly komunikat typu wykryto nowe urzadzenie ble ble...jedynie jak wchodze to menadzera urzadzen tam jest ten sony ale z żółtym wykrzyknikiem i jest napisane to co pisalem wyzej.nie wiem co robic szukalem po necie sterownika do takiego sony,moze ten z plytki cd jest cos zdupczony ale nie umie nic znalezc


poniedziałek, 13 września 2004, 08:29
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 5 maja 2004, 11:35
Posty: 153
Lokalizacja: Caversham
Post 
usun sprzet z listy w menedzerze urzadzen i sprobuj jeszcze raz, ja nie mialem zadnego problemu z Sonym P-92 i WinXP, chyba ze cosik jest skopane, moze nawet kabelek <hmmm>

Probuj wszystkiego a na pewno dojdziesz :D

Pozdr.

_________________
EOS 40D, 17-55 IS USM, EF 75-300 USM III


poniedziałek, 13 września 2004, 11:37
Zobacz profil
Post 
posunelem sie do ostateczności tzn strzeliłem formata :lol: .Teraz chodzi wszystko ok...dzieki za pomoc!!

Pozdrawiam


poniedziałek, 13 września 2004, 17:03
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 5 maja 2004, 11:35
Posty: 153
Lokalizacja: Caversham
Post 
heheh to zawsze dzialalo :D

Pozdr.

_________________
EOS 40D, 17-55 IS USM, EF 75-300 USM III


wtorek, 21 września 2004, 17:59
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL