Teraz jest piątek, 14 grudnia 2018, 22:36




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
 Coś cię stało z moim A 100 
Autor Wiadomość

Dołączył: wtorek, 13 stycznia 2009, 17:06
Posty: 3
Post Coś cię stało z moim A 100
Witam wszystkich

Mam pewien problem z moim aparatem ( Sony A 100), może komuś z Was przydż?yło się coś podobnego.
Mianowicie w jednej chwili przestał działać autofocus, wszystkie przyciski i pokrętła.
Robiąc zdjęcie naciskam przycisk, owszem zdjęcie zostaje zrobione ale bez ostrosci, czujniki nie funkcjonują. Co dziwniejsz wyświetlacz działa bo po zrobieniu fotki przez chwile ją widze. Aparat ani mi nie upadł a obchodze się z nim jak z małym dzieckie więc jakiekolwoek uszkodzenia mechaniczne odpadają.

Nie wiem co mam o tym mysleć, proszę o pomoc.


wtorek, 13 stycznia 2009, 22:30
Zobacz profil

Dołączył: poniedziałek, 19 kwietnia 2004, 23:51
Posty: 499
Lokalizacja: Białystok
Post Re: Coś cię stało z moim A 100
A próbowałeś wyłączyć, wyjąć baterię?

_________________
Minolta A1, Dynax 60, Alfa 300


wtorek, 13 stycznia 2009, 23:55
Zobacz profil

Dołączył: środa, 6 października 2004, 21:27
Posty: 2758
Post Re: Coś cię stało z moim A 100
Jw. a jak nie pomoże to serwis.

_________________
Olympusy E systemu
Moje fotki


środa, 14 stycznia 2009, 09:57
Zobacz profil

Dołączył: wtorek, 13 stycznia 2009, 17:06
Posty: 3
Post Re: Coś cię stało z moim A 100
Te rzeczy robi się chyba jako pierwsze. Myślałem bardziej o nowym sofcie.
Może ktoś już to robił :?:


środa, 14 stycznia 2009, 16:09
Zobacz profil

Dołączył: poniedziałek, 19 kwietnia 2004, 23:51
Posty: 499
Lokalizacja: Białystok
Post Re: Coś cię stało z moim A 100
Wgrałeś nowy soft i zawiesiło się czy dopiero masz zamiar wgrać?

_________________
Minolta A1, Dynax 60, Alfa 300


środa, 14 stycznia 2009, 18:01
Zobacz profil

Dołączył: wtorek, 13 stycznia 2009, 17:06
Posty: 3
Post Re: Coś cię stało z moim A 100
Na chwilę obecną nie mogę wgrac nowego softu bo nie funkcjonuje mi przycisk menu
Więc zostaje jedynie serwis


piątek, 16 stycznia 2009, 15:09
Zobacz profil

Dołączył: wtorek, 3 lutego 2009, 10:57
Posty: 1
Post Re: Coś cię stało z moim A 100
witam

masz uszkodzony przycisk spustowy, serwis sobie napewno z tym poradzi;)


wtorek, 3 lutego 2009, 11:04
Zobacz profil

Dołączył: środa, 6 października 2004, 21:27
Posty: 2758
Post Re: Coś cię stało z moim A 100
artiii80 napisał(a):
masz uszkodzony przycisk spustowy, serwis sobie napewno z tym poradzi;)
A możesz nam wyjaśnić na jakiej podstawie wysnułeś taki wniosek?

_________________
Olympusy E systemu
Moje fotki


wtorek, 3 lutego 2009, 11:09
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL