Wita!!! Wiec sprawa wyglada tak aparacik dziala bez zarzutu - wspaniały rok z tym aparatem ( no i gwarancja była na rok ) poszedłem sobie do kumpla zrobic sobie zdjecia wszystko było fajnie zdjecia zrobilem zadowolony wracam do domu zeby zgrac fotki na kompa a tu ja wciskam włącznik a aparat nic lampki sie zapalily i na tym koniec.. POMÓŻCIE MI !!! ??? Co mam zrobic ? mieszkam w Płocku i nie wiem gdzie mam najbliższy serwis .... POMOCY !! Z GÓRY DZIEKI ZA ODPOWIEDZI
poniedziałek, 23 lutego 2004, 21:48
Vendeur
Moderator
Dołączył: wtorek, 2 grudnia 2003, 15:36 Posty: 6257 Lokalizacja: Wrocek
Znowu awaria HP... Możesz mieć kłopoty z ich serwisem. Ale ja bym szukał najpierw na stronie www jakiśch bliższych informacji. Zobacz, powinien być jakiś wykaz serwisów. Choć z HP to nigdy nic nie wiadomo
_________________ Czeć pamiętacie @liena?To byłem ja ale mnie wyrzucili z forum za to że pisałem co mylę ;p ale wracam i zamierzam nadal to robic z podwójna siłš!!! heh A tak serio to WITAM PONOWNIE!!!
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]