Teraz jest środa, 20 czerwca 2018, 03:24




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
 HP 735 czy ma ktos moze zdjęcia nocne 
Autor Wiadomość
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 10 maja 2004, 19:55
Posty: 12
Lokalizacja: Jastrzębie Zdrój
Post HP 735 czy ma ktos moze zdjęcia nocne
moj hp 735 robi słabiutko zdjęcia w nocy i w pomieszczeniach z lampą.
czy moze u was jest tak samo>Obrazek

_________________
bomb01


poniedziałek, 10 maja 2004, 20:00
Zobacz profil

Dołączył: czwartek, 6 listopada 2003, 21:49
Posty: 1780
Post 
Wrzuć to do wyszukiwarki na forum. Takie problemy były raportowane przez większość użytkowników HP. Podobno trochę pomagała zmiana firmware'u, jednak większości pomogła zmiana aparatu.


poniedziałek, 10 maja 2004, 20:28
Zobacz profil

Dołączył: piątek, 14 maja 2004, 23:09
Posty: 1
Lokalizacja: 3miasto
Post hpek
ten hp nie potrafi robic zdjec w ciemnosci w pomieszczeniu, bo nie moze zlapac ostrosci. Na dworze lampa ma za słaby błysk (być moze przez to, że aparat jest tylko na 2 paluszki). Mi zdjecia w nocy wychodza super bez lampy i ze statywem.

_________________
HP 735 + accu duracell 1800


piątek, 14 maja 2004, 23:54
Zobacz profil
Post 
Arek , a jak to robisz że ci wychodzą


czwartek, 13 stycznia 2005, 14:41

Dołączył: sobota, 22 października 2005, 17:21
Posty: 15
Post 
Wystarczy przecież ustawić aparat na statywie, zmienić czułość ISO na 100 i włączyć samowyzwalacz lub jakikolwiek program tematyczny (byle tylko przy naciskaniu spustu nie poruszyć aparatem) i wyłączyć lampę błyskową. Zdjecie naświetli się 2 sekundy i wyjdzie. Do tego zero szumów. Polecam ten sposób.


sobota, 22 października 2005, 18:07
Zobacz profil

Dołączył: piątek, 19 marca 2004, 21:16
Posty: 162
Lokalizacja: Œwinoujœcie
Post 
karol91 do jasnej cholery po co pisać w temacie sprzed 9 miesięcy?! przez ten czas 1200 razy można było sobie poradzić bez Twojej uwagi.

_________________
A510 + SD 256 Mb + pokrowiec z hipermarketu + statyw z allegro + GP PowerBank Quick 4x1600 mAh.


sobota, 22 października 2005, 20:08
Zobacz profil

Dołączył: sobota, 22 października 2005, 17:21
Posty: 15
Post 
matteuszo napisał(a):
karol91 do jasnej cholery po co pisać w temacie sprzed 9 miesięcy?! przez ten czas 1200 razy można było sobie poradzić bez Twojej uwagi.

Jak dla mnie ten temat pozostał bez odpowiedzi. A jak ktoś będzie szukał odpowiedzi na to pytanie, to zada je w nowym temacie, ktoś mu odpisze, że to już było na forum, a tamten znowu powie, że tam nie znalazł odpowiedzi. Lepiej dokończyć sprawę i mieć później spokój.


sobota, 22 października 2005, 20:21
Zobacz profil

Dołączył: piątek, 19 marca 2004, 21:16
Posty: 162
Lokalizacja: Œwinoujœcie
Post 
tyle, że przez tyle czasu jakoś nikt nie szukał. a forów jest od groma i jeszcze troche :? więc ten kto jest choć trochę inteligentny zajrzy na kilka for i poszuka.

_________________
A510 + SD 256 Mb + pokrowiec z hipermarketu + statyw z allegro + GP PowerBank Quick 4x1600 mAh.


sobota, 22 października 2005, 21:54
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL