Teraz jest wtorek, 20 listopada 2018, 23:56




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
 hp 320 zle zapisuje zdjecia na karcie 
Autor Wiadomość
Post hp 320 zle zapisuje zdjecia na karcie
Witam

Mam problem.. kupilem sobie HP 320 przez allegro.. wszystko sii robi ladne zdjecia, ale gdy chce je zapisac na karcie Nokia 32 mb to zdjecia po zapisie sa tak jak puzzle poprzecinane poprzesuwane kawalki zdjec, roznie czesci zdjec roznia sie kolorem, po zgraniu ich na dysk twardy w ogole sie nie otwieraja. Raz zapisuje dobrze a raz zle..

nie wiem czy to blad karty czy aparatu?

Po formacie karty w aparacie w ogole zdjec nie zapisuje wyskakuje komunikat "unsupported image file" , karta nie chce sie w pelni sformatowac przez kompa w trybie disk drive, udaje sie tylko formatowac przez szybkie formatowanie...


czwartek, 12 sierpnia 2004, 11:51
Post 
Mam ten sam problem ale tylko z kartami powyżej 64 MB, mam dwie 16 MB i jedną 64 MB które chodzą bez problemów. Natomiast wypróbowałem już dwie 128 i obie zachowywały się podobnie jak u Ciebie.


niedziela, 17 października 2004, 17:34
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 2 grudnia 2003, 15:36
Posty: 6257
Lokalizacja: Wrocek
Post 
Proponuję kupić sobie aparaty cyfrowe, a nie ich namiastki. Nie będzie wtedy problemów ;).

_________________
Obrazek 77 + VG-C77AM + Obrazek 16-50/2.8 i 70-300G + Obrazek 8/3.5 + 32GB ||| Minolta SRT101 ; Minolta A1


niedziela, 17 października 2004, 18:10
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 10 kwietnia 2004, 20:59
Posty: 1321
Lokalizacja: Gdańsk- wiecz(trz) ne miasto
Post 
Spróbuj z inną kartą pamięci. Przynajmniej będziesz wiedział, co padło.

PS Jak nie masz gwarancji i stało się coś w aparacie, to kicha.

_________________
::Był sobie flamaster i się popisał::
::Zaczynam z fotografiš od nowa...::


niedziela, 17 października 2004, 18:18
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 6 maja 2004, 13:31
Posty: 226
Post 
Vendeur, Superbike, rozumiem, ze macie wiecej kasy na lepsze aparaty, ale koles tu pyta o porade, a nie o d... maryny. Jak nie potraficie udzielic odpowiedzi to po kiego gadacie...

Maciek E: wejdz na strone packarda i sciagnij sobie nowy firmware... to jest znany problem modeli hp320 i 620, ze nie dzialaja dobrze z nowymi kartami SD. Wgraj firmware i po klopocie...
pozdr

_________________
h t t p : / / s w i a t f o t o . c h o d z i . c o m


niedziela, 17 października 2004, 19:00
Zobacz profil
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 2 grudnia 2003, 15:36
Posty: 6257
Lokalizacja: Wrocek
Post 
mily napisał(a):
Vendeur, Superbike, rozumiem, ze macie wiecej kasy na lepsze aparaty, ale koles tu pyta o porade, a nie o d... maryny.


Mi akurat chodziło o coś innego... Chciałem zasugerować zmianę aparatu na coś innego. To, że ja mam nieco droższy, nie znaczy, że w cenie tych HP nie można znaleźć ciekawszych rozwiązań.

_________________
Obrazek 77 + VG-C77AM + Obrazek 16-50/2.8 i 70-300G + Obrazek 8/3.5 + 32GB ||| Minolta SRT101 ; Minolta A1


niedziela, 17 października 2004, 19:10
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 6 maja 2004, 13:31
Posty: 226
Post 
spoko, to kwestia za ile go kupil... jak za 100 zl, co sie zdarza, to nie ma alternatywy ;)

_________________
h t t p : / / s w i a t f o t o . c h o d z i . c o m


niedziela, 17 października 2004, 19:12
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL