Teraz jest wtorek, 16 października 2018, 16:42




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 30 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
 hp menu serwisowe 
Autor Wiadomość
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 31 sierpnia 2004, 18:39
Posty: 57
Lokalizacja: Żary
Post hp menu serwisowe
Ostatnio czytalem, ze aparaty hp maja tzw. menu serwisowe w ktorym mozna ustawic dokladniejsze parametry zdjec. Czy ktos wie moze jak mozna do owego menu wejsc w hp photosmart 433?


środa, 1 września 2004, 20:35
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 31 sierpnia 2004, 18:39
Posty: 57
Lokalizacja: Żary
Post 
Czy po prostu czytalem jakies glupoty i czegos takiego nie ma?


środa, 1 września 2004, 21:04
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 1 sierpnia 2004, 22:28
Posty: 70
Lokalizacja: localhost
Post 
Obrazek

_________________
Canon A75 + 32MB Canon + 256MB Kingston
I na razie tylko tyle..


środa, 1 września 2004, 21:23
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 30 kwietnia 2004, 01:05
Posty: 811
Lokalizacja: Z innej beczki...
Post 
Człowieq - jeśli Ty nie wiesz, to nie znaczy, że masz dawać taką wizytówkę w imieniu forum :evil:

Witekb - spust migawki + przycisk "błaskawica" ( sterowanie flashem ) i włączasz aparat, powinno pojawić się menu serwisowe.
Analogicznie spust migawki i * ( jakość ) - ekran serwisowy ( ilość fotek + ilość wypaleń flasha oraz info o oprogramowaniu ).

Pozdrawiam...

_________________
" Chaos urodzi Nowy Porzšdek "
h t t p : / /w w w . s w i a t f o t o . p l /


środa, 1 września 2004, 21:39
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 31 sierpnia 2004, 18:39
Posty: 57
Lokalizacja: Żary
Post 
Cos nie tak :/ moze cos zle robie. Nie wiem ale nic sie nie pojawia. I nie mam przycisku do jakosci.


środa, 1 września 2004, 21:44
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 30 kwietnia 2004, 01:05
Posty: 811
Lokalizacja: Z innej beczki...
Post 
Więc może coś się zmieniło - mogę o tym nie wiedzieć, nie znam wszystkich modeli na wylot, bo niby jak ?
W takim razie pogoogluj, albo poczekaj, może ktoś inny wie.

Pozdrawiam...

_________________
" Chaos urodzi Nowy Porzšdek "
h t t p : / /w w w . s w i a t f o t o . p l /


środa, 1 września 2004, 21:47
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 1 sierpnia 2004, 22:28
Posty: 70
Lokalizacja: localhost
Post 
Silent Planet napisał(a):
Człowieq - jeśli Ty nie wiesz, to nie znaczy, że masz dawać taką wizytówkę w imieniu forum

Tak wlasnie.. Nie wiem.. Ale wiem ze latwo jest to znalezc na http://www.google.pl.. Wiem bo widzialem.. I jesli ktos chce czegos sie dowiedziec to moglby poswiecic minute zeby zobaczyc czy ktos juz kiedys gdzies tego tematu nie poruszal.. :twisted:

_________________
Canon A75 + 32MB Canon + 256MB Kingston
I na razie tylko tyle..


środa, 1 września 2004, 21:55
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 30 kwietnia 2004, 01:05
Posty: 811
Lokalizacja: Z innej beczki...
Post 
Wiem, że największą frajdę by sprawiło napisać gościowi: "kajak ci w ...", ale czasem tak nie można :wink:

_________________
" Chaos urodzi Nowy Porzšdek "
h t t p : / /w w w . s w i a t f o t o . p l /


środa, 1 września 2004, 21:57
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 31 sierpnia 2004, 18:39
Posty: 57
Lokalizacja: Żary
Post 
Po pierwsze szukalem i szukam dalej na google. Po drugie nie znalazlem zadnego tematu, ktory ten problem rozwiazuje. Gdybym to znalazl nie pytalbym. To odnosi sie do Czlowieqa


środa, 1 września 2004, 22:00
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 1 sierpnia 2004, 22:28
Posty: 70
Lokalizacja: localhost
Post 
Nie to zebym nie chcial pomoc.. Ale dlaczego zabierac czas komus jesli sie nie ma go zeby samemu poszukac? Google nie gryzie.. Wystarczy wpisac: 'menu serwisowe aparat hp' i juz mamy odpowiedzi na nurtujace nas pytanie.. Czy to takie trudne? :twisted:

_________________
Canon A75 + 32MB Canon + 256MB Kingston
I na razie tylko tyle..


środa, 1 września 2004, 22:04
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 31 sierpnia 2004, 18:39
Posty: 57
Lokalizacja: Żary
Post 
Wlasnie szukalem i nic nie znalazlem. Tylko to o trzymaniu przycisku jakosci przy wlaczaniu aparatu. Dlatego pytam.


środa, 1 września 2004, 22:13
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 1 sierpnia 2004, 22:28
Posty: 70
Lokalizacja: localhost
Post 
Jest jeszcze mozliwosc ze wlaczyc nalezy aparat trzymajac przycisk flasha.. HP na pewno samo ujawni jak tam sie dostac.. Trzeba poczekac tylko na upgrade firmware'u.. :wink:

_________________
Canon A75 + 32MB Canon + 256MB Kingston
I na razie tylko tyle..


środa, 1 września 2004, 22:44
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 31 sierpnia 2004, 18:39
Posty: 57
Lokalizacja: Żary
Post 
Znalazlem jakies menu metoda prob i bledow. Dla zainteresowanych przy wlaczaniu trzyma sie wcisniete przyciski Share Menu + Strzalka w gore. Wtedy wchodzimy do tzw. Special Menu w ktorym jest dosc duzo opcji, tyle ze nie wiem co znacza :/. Moze ktos z czytajacych bedzie wiedzial, struktura menu tak:
AE Enable
AWB Enable
CCD RAW Data Disable
Adj. AGC 256
Adj. f-num Big
Adj. e-Shutter 22
mech-shutter open
Adj. Strb Level 112
Sel. Edge-enhance 1
JPEG comp. 0
Load LUT3 ERROR!
Load Color Matrix ERROR!
Load WB ERROR!
Load Black Level ERROR!
Load AE gray pt. ERROR!

Bym zapomnial trzymajac wcisnieta strzalke w dol i przycisk oddalania uruchamia sie wgrywanie firmware'u jesli oczywiscie jest na karcie


poniedziałek, 13 września 2004, 14:12
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 4 listopada 2004, 09:18
Posty: 39
Lokalizacja: Strzegom
Post 
A w hp ps 635 tez sie da wlaczyc? Jezeli tak to w jaki sposob :D

_________________
..:::P O Z D R O W I O N K A:::..


sobota, 6 listopada 2004, 11:26
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 31 sierpnia 2004, 18:39
Posty: 57
Lokalizacja: Żary
Post 
wtyka85 napisał(a):
A w hp ps 635 tez sie da wlaczyc? Jezeli tak to w jaki sposob :D

Napewno sie da, tylko pytanie jak. Polecam system prob i bledow, naciskac rozne kombinacje klawiszy :)

_________________
Język angielski


sobota, 6 listopada 2004, 21:19
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 30 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL