Teraz jest niedziela, 24 czerwca 2018, 06:48




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
 hp photosmart 433 -pytanko 
Autor Wiadomość

Dołączył: niedziela, 10 lipca 2005, 21:39
Posty: 2
Lokalizacja: dolina krzemowa
Post hp photosmart 433 -pytanko
Witam. Od niedawna jestem posiadaczem aparatu hp photosmart 433 (uzywany) i mam maly problem.Mianowicie wlozylem karte pamieci sd "kingston 256 mb" ktorą mialem w innym aparacie i wszystko dziala jak nalezy tylko aparat zaisuje zdjecia w kolejnosci nie od 001 tylko 300,301 .... podejrzewam ze zostalo to po porzednim uzytkowniku. Jak to zmienic zeby zapisywal od 0 ?? reset aparatu niepomogl. Za wszelkie info z gory dziekuje Pozdro all

_________________
zawszesie idzie dogadac


niedziela, 10 lipca 2005, 21:49
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 13 sierpnia 2004, 16:01
Posty: 465
Lokalizacja: Poznań
Post 
a nie ma takiej opcji w menu np.?!


niedziela, 10 lipca 2005, 22:15
Zobacz profil
Post 
Jeżeli aparat ma taką opcję to format karty pamięci. Wszystko co na niej było zostanie usunięte i powinno wyzerować też licznik zdjęć. Niektóre tak mają ;)


niedziela, 10 lipca 2005, 22:19
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 13 sierpnia 2004, 16:01
Posty: 465
Lokalizacja: Poznań
Post 
No nie wiem czy format karty cos pomoze!
Numeracja zdjec (wedlug mnie) jest nakladana przez aparat i tam tez jest "ksiegowana".


niedziela, 10 lipca 2005, 22:21
Zobacz profil

Dołączył: niedziela, 10 lipca 2005, 21:39
Posty: 2
Lokalizacja: dolina krzemowa
Post 
format kart nic nie daje a w menu nic nie ma na ten temat .
Nie jest to wielki problem lecz tylko kosmetyka wiec da sie z tym zyc :)

_________________
zawszesie idzie dogadac


niedziela, 10 lipca 2005, 22:44
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 25 kwietnia 2005, 21:22
Posty: 258
Post 
Przynajmniej znasz jego "przebieg"

_________________
Prawda! Ponad wszystko!

Do tej pory zginęło mi bez wyjaœnienia 3 posty !


niedziela, 10 lipca 2005, 22:58
Zobacz profil
Post 
Nic z tym nie zrobisz... To jest jedynie przebieg aparatu na karcie pamięci - nie obejmuje on zdjęć wykonywanych bez karty pamięci w środku. Jeśli będziesz pstrykał beż karty to aparat jeszcze inaczej zacznie numerować fotki... Aha te 300 zdjęć nie znaczy że poprzedni użytkownik wykonał tylko tyle zdjęć, bo o ile wiem HaPek po wykonaniu 1000 zdjęć numeruje je od zera...


poniedziałek, 11 lipca 2005, 01:12
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL