Teraz jest poniedziałek, 18 czerwca 2018, 19:05




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
 Konwerter do HP 507? 
Autor Wiadomość
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 8 sierpnia 2005, 23:04
Posty: 88
Lokalizacja: Wejherowo
Post Konwerter do HP 507?
nO wlasnie ,czy jest mozliwe zamocowanie konwertera w Hp 507?dzieki za pomoc!:D

_________________
EOS


czwartek, 1 września 2005, 12:32
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 13 sierpnia 2004, 16:01
Posty: 465
Lokalizacja: Poznań
Post 
Ale jakiego konwertera?!


czwartek, 1 września 2005, 12:42
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 8 sierpnia 2005, 23:04
Posty: 88
Lokalizacja: Wejherowo
Post 
Makro:>?

_________________
EOS


czwartek, 1 września 2005, 12:49
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 13 sierpnia 2004, 16:01
Posty: 465
Lokalizacja: Poznań
Post 
Raynox DCR 250 - ma mocowanie na obiektywy o średnicy 52-67mm. Jeżeli Twoj HPek się "mieści" w tym przedziale to nie powinno być zadnych problemów.


czwartek, 1 września 2005, 13:06
Zobacz profil
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 2 grudnia 2003, 15:36
Posty: 6257
Lokalizacja: Wrocek
Post 
Sądzę, że do takiego sprzętu nie warto nic dokupywać. Lepiej zmienić aparat i potem coś kombinować.

_________________
Obrazek 77 + VG-C77AM + Obrazek 16-50/2.8 i 70-300G + Obrazek 8/3.5 + 32GB ||| Minolta SRT101 ; Minolta A1


czwartek, 1 września 2005, 13:27
Zobacz profil

Dołączył: piątek, 4 marca 2005, 10:20
Posty: 204
Lokalizacja: Kraków
Post 
Cytuj:
Sądzę, że do takiego sprzętu nie warto nic dokupywać

Też tak sądzę, ale czemu od razu zmieniać aparat?


czwartek, 1 września 2005, 13:39
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 8 sierpnia 2005, 23:04
Posty: 88
Lokalizacja: Wejherowo
Post 
no wiecie, aparat mam od miesiaca,nowka;) Kupilem w promocji w makro za 486 zl:) to chyba sie oplacalo;) trzeba to przemyslec,a tak wlasciwie, dlaczego niektorzy sa uprzedzeni z gory do Hp?:>
smieszne jest nazywanie ich aparaatow - drukarkami;)
Jak na razie zaczynam:)

_________________
EOS


czwartek, 1 września 2005, 16:41
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 14 stycznia 2005, 18:04
Posty: 270
Post 
Maciejaszek napisał(a):
smieszne jest nazywanie ich aparaatow - drukarkami;)
Jak na razie zaczynam:)


Też uważam, że to obraza dla drukarek. Gdyby ich drukarki były tak "dobre" jak ich aparaty, to chyba wolałbym zatrudnić mnicha kopistę...

_________________
"kszychu już ktoœ ci wczeœniej napisał, ze nawet jak kupisz sprzet w polsce (np właœnie nikona) i potem koza ci zje instrukcję to nowej po polsku od dystrybutora nie dostaniesz i wtedy te 400zł masz jak znalazł" /jacek2004/


czwartek, 1 września 2005, 16:52
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 8 sierpnia 2005, 23:04
Posty: 88
Lokalizacja: Wejherowo
Post 
kszychu napisał(a):
Maciejaszek napisał(a):
smieszne jest nazywanie ich aparaatow - drukarkami;)
Jak na razie zaczynam:)


Też uważam, że to obraza dla drukarek. Gdyby ich drukarki były tak "dobre" jak ich aparaty, to chyba wolałbym zatrudnić mnicha kopistę...


to zes wymyslil :lol: :lol: :lol:

Miales choc w rece takiego 507? Widziales jakiekolwiek zdjecie zrobione aparatem hp z wyzszej polki?
Zalosne :lol: :lol: :lol:
No trudno... :D

_________________
EOS


czwartek, 1 września 2005, 19:51
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 13 sierpnia 2004, 16:01
Posty: 465
Lokalizacja: Poznań
Post 
Maciejaszek napisał(a):
aparatem hp z wyzszej polki?


To są takie?! Gdzie? pokaz! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:


czwartek, 1 września 2005, 20:08
Zobacz profil
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 2 grudnia 2003, 15:36
Posty: 6257
Lokalizacja: Wrocek
Post 
Maciejaszek napisał(a):
Miales choc w rece takiego 507? Widziales jakiekolwiek zdjecie zrobione aparatem hp z wyzszej polki?
Zalosne


A Ty widziałeś jakieś zdjęcia aparatami z niższej półki, ale za to fotograficznych marek? Sądzę, że są lepsze od tych "profi" HP.

_________________
Obrazek 77 + VG-C77AM + Obrazek 16-50/2.8 i 70-300G + Obrazek 8/3.5 + 32GB ||| Minolta SRT101 ; Minolta A1


czwartek, 1 września 2005, 20:48
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 8 sierpnia 2005, 23:04
Posty: 88
Lokalizacja: Wejherowo
Post 
haha...;)

ciekawe, ciekawe...;) przez takich jak Wy takie HP nigdy nie wyrobi sobie marki wsrod aparatow cyfrowych;)

i co teraz mam isc i wyrzucic moje cudenko do kosza?
Czy jak pewnie byscie to napisali ,sprzedac innemu frajerowi??;)

a od czego Wy zaczynaliscie:>? od najlepszego aparatu na rynku za 3 ys:>?:D:D::D:D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Lol lol i jeszcze raz lol;)

_________________
EOS


czwartek, 1 września 2005, 21:04
Zobacz profil

Dołączył: piątek, 19 marca 2004, 21:16
Posty: 162
Lokalizacja: Œwinoujœcie
Post 
ja zaczynałem od Olympusa małpiastego za 600 pln. obecnie czekam na coś lepszego i z czasem będę się piął w górę. myślę że inni podobnie zaczynali. typu Minolta E223.

_________________
A510 + SD 256 Mb + pokrowiec z hipermarketu + statyw z allegro + GP PowerBank Quick 4x1600 mAh.


czwartek, 1 września 2005, 21:09
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 8 sierpnia 2005, 23:04
Posty: 88
Lokalizacja: Wejherowo
Post 
Olympus niby taki znawca w aparatach :wink: ?

a ja zaczynam od HP i guzik mnie obchodzi jak Wy ich traktujecie :!: :!: :D :D :D :D

_________________
EOS


czwartek, 1 września 2005, 21:15
Zobacz profil

Dołączył: piątek, 19 marca 2004, 21:16
Posty: 162
Lokalizacja: Œwinoujœcie
Post 
A nie?! A napewno lepszy o pare 'Nieb' od tego Twojego HPeka.

_________________
A510 + SD 256 Mb + pokrowiec z hipermarketu + statyw z allegro + GP PowerBank Quick 4x1600 mAh.


czwartek, 1 września 2005, 21:23
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL