Teraz jest niedziela, 31 maja 2020, 02:54




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 81 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6
 HP Photosmart 735 uszkodzony po 2 dniach ?? 
Autor Wiadomość

Dołączył: sobota, 11 czerwca 2005, 02:04
Posty: 2
Post 
w jaki sposob upgradgeowac firmware?


sobota, 11 czerwca 2005, 02:51
Zobacz profil

Dołączył: poniedziałek, 17 października 2005, 11:36
Posty: 1
Post 
Witam wszystkich mam problem z aparetem hp735

a wiec moj porblem polega natym ze obiektyw jest wysuniety a aprta wylaczony przy prubie wlaczeni wyswitla sie log a na dole e106 problem pojawil sie kiedy zobile fotke nawyczerpanych prawie bateriach i chcialem ja wrzycic na kompa podlaczylem pod kompa a aprat sie wylaczy ale nieschowal obiektywu do konca
:!: :!: Prodze o pomoe aparat jest ojaca oczkiem w glowie :!: :!:
Mogby mi ktos powiedzec jak zresetowac ten aparat niema zadnego przycisku pod klapka od bateri :?: :?:

A zapomialem powiedziec ze zadna z tych metaod podanych wczesnie niepomogla


poniedziałek, 17 października 2005, 11:42
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 25 kwietnia 2005, 21:22
Posty: 258
Post 
Ke pasa?

_________________
Prawda! Ponad wszystko!

Do tej pory zginęło mi bez wyjaœnienia 3 posty !


poniedziałek, 17 października 2005, 20:48
Zobacz profil
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 2 grudnia 2003, 15:36
Posty: 6257
Lokalizacja: Wrocek
Post 
Do kubła aparat.

_________________
Obrazek 77 + VG-C77AM + Obrazek 16-50/2.8 i 70-300G + Obrazek 8/3.5 + 32GB ||| Minolta SRT101 ; Minolta A1


poniedziałek, 17 października 2005, 20:54
Zobacz profil

Dołączył: czwartek, 20 października 2005, 21:23
Posty: 1
Lokalizacja: kraków
Post 
:!: UWAGA :!:

sam naprawiłem ten model hp 735 problem z zawieszonym obiektywem. Rozkreciłem obudowe po sciagnieciu tylniej czesci obudowy widzimy panel LCD płyte główna pod płyta główna widac 2 zębatki jedna od silnikczka a druga od auto focus'a w głebi widać dwei końcówki od silnika który odpowiada za wysuwanie obiektywu (słabo to widac bo daleko i ciemno :) teraz trzeba wziasc 2 akumlatory połączyć szeregowo i i dwoma kabelkami dotknąć do biegunów silnika. obiektyw sie wsunie pozniej skrec aparat i rob zdjecia :) mi sie udało co prawda zeby do tego dojsc musiałem rozkrecic aparat na czesci pierwsze wiec pisze zeby ktos nei popełnił mojego błędu więc podaje wersje skróconą.


czwartek, 20 października 2005, 21:29
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 8 sierpnia 2005, 23:04
Posty: 88
Lokalizacja: Wejherowo
Post 
gruby napisał(a):
a wiec moj porblem polega natym ze obiektyw jest wysuniety a aprta wylaczony przy prubie wlaczeni wyswitla sie log a na dole e106 problem pojawil sie kiedy zobile fotke nawyczerpanych prawie bateriach i chcialem ja wrzycic na kompa podlaczylem pod kompa a aprat sie wylaczy ale nieschowal obiektywu do konca
Prodze o pomoe aparat jest ojaca oczkiem w glowie
Mogby mi ktos powiedzec jak zresetowac ten aparat niema zadnego przycisku pod klapka od bateri



Cholera, naucz się pisać:)


Ale moge Ci pomóc...


Najpierw musisz iść na dodatkowe lekcje języka polskiego...


wtedy piszesz na forum w czym problem, a napewno ktoś Ci pomoże:)

_________________
EOS


piątek, 21 października 2005, 18:13
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 81 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL