Teraz jest piątek, 21 września 2018, 17:54




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
 S7000 Jaki dziwek 
Autor Wiadomość
Post S7000 Jaki dziwek
Pytanie moze glupie ale z ciekawosci . Jaki dzwiek wydaje S7000 przy robienu fotek?? Mozna go zmienic na inny jak w Canonach?


środa, 12 maja 2004, 15:37
Post OJEJ
przepraszam za literowke w temacie mialo byc DZWIEK a nie dziwek . az mi wstyd, to z pospiechu .


środa, 12 maja 2004, 15:41

Dołączył: wtorek, 11 maja 2004, 23:39
Posty: 150
Post Re: S7000 Jaki dziwek
Gachido napisał(a):
Pytanie moze glupie ale z ciekawosci . Jaki dzwiek wydaje S7000 przy robienu fotek?? Mozna go zmienic na inny jak w Canonach?


Dźwięk jest całkiem przyjemny - brak możliwości zmiany jak w Canonach :-)

SebX (od wczoraj posiadacz S7000)


niedziela, 16 maja 2004, 09:04
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 12 maja 2004, 22:32
Posty: 944
Lokalizacja: Kraków
Post dzwiek i nie tylko
dzwiek wydaje dasyc dziwny; dzieki Bogu mozna go wylaczyc.
cos niby przesuw kliszy, ale taki jakis... o jak w telefonach z aparatem.
natomiast z ringiem do zooma jest straszna lipa; bawilem sie wczoraj s7000 i zauwazylem, ze ten zoom nie wysuwa sie od krecenia ringiem (jak w minolcie a1 czy a2), ale krecac ringiem wlacza sie silniczek do zoomu... czyli zadna roznica czy guzikiem z boku, czy ringiem, bo efekt i tak ten sam; to jest moim zdaniem straszna lipa, no bo po co w ogole robili ten zoom na ringu, skoro baterie i tak zrzera na silniczek...
ciewie jest tez rozwiazany tryb uspienia; aby zminimalizowac pobor energi... zoom sie chowa, a po reakcji ponownie wychodzi :lol:
to juz w moim starym c720 przynajniej sie zoom nie ruszal 8)
zdjatka nawet ok; szczegolnie jedno. jezeli mi szwagier je podesle, to je umieszcze na forum.

_________________
remanent...


niedziela, 16 maja 2004, 09:50
Zobacz profil
Post czekam
No ja wlasnie czekam az mi znajomy przywiezie S7000 z USA. Teraz tak czytajac te opisy to sie troche boje czy dobrze zrobilem ze taki aparat wybralem,ale z drugiej strony za 1700zl bym chyba nic lepszego niekupil.
Jak dstane aparacik to bede testowal i umieszcze jakies foty :-)


niedziela, 16 maja 2004, 20:28
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 12 maja 2004, 22:32
Posty: 944
Lokalizacja: Kraków
Post 
ja wlasnie juz nie moge sie doczekac, bo na dniach mam dostac minolte a1 za 605 CAD czyli jakies niecale 1800 pln.
ach, czemuz ten czas tak wolno plynie...
aha - bo sie sejsa zbliza... :(
ps
fuji s7000 mozna kupic za 371$ +14$ za transport w obrebie stanow. szwagier tyle dal.
cena podana to prawie 500$, ale 100$ oddaja Ci gdy przyjmiesz aparat.

_________________
remanent...


niedziela, 16 maja 2004, 21:00
Zobacz profil
Post 
No wlasnie sesja sie zbliza a tu trza czekac . KURKA jakbym wiedzial ze A1 mozna miec za tyle to pewnie bym sie na taki zdecydowal :-( no ale nic sraconego jak mi sie ten niespodoba to sprzedam :-) i kupie cos innego.


niedziela, 16 maja 2004, 22:58
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 12 maja 2004, 22:32
Posty: 944
Lokalizacja: Kraków
Post 
gachido napisał(a):
jak mi sie ten niespodoba to sprzedam :-) i kupie cos innego.

widze ze mamy podobny tok myslenia :wink:

_________________
remanent...


niedziela, 16 maja 2004, 23:04
Zobacz profil
Post 
:lol: a powiedz mi gdzie takie tanie A1 sprzedaja??


niedziela, 16 maja 2004, 23:25

Dołączył: niedziela, 16 maja 2004, 23:26
Posty: 20
Lokalizacja: ŁódŸ
Post 
No nadejszła wiekopomna chwiła :-) hihi ZAREJESTROWALEM SIE NA FORUM :oops:

_________________
Fuji S7000 + aku SANYO


niedziela, 16 maja 2004, 23:29
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 12 maja 2004, 22:32
Posty: 944
Lokalizacja: Kraków
Post 
ciezko mi dokladnie powiedziec, gdyz mam znajomego w kanadzie, ktory ma znajomego w stanach...
jak to sie mawia "piata woda po kisielu", ale cena jest calkime atrakcyjna :D

_________________
remanent...


niedziela, 16 maja 2004, 23:37
Zobacz profil

Dołączył: niedziela, 16 maja 2004, 23:26
Posty: 20
Lokalizacja: ŁódŸ
Post 
NO tak niema jak KONTAKTY :lol: SZKODA ze ja takich niemam hlip hlip. MOZE KIEDYS :-) NARAZIE CZEKAM i mam nadzieje ze moje S7000 bedzie wystarczajace jak na moje skromne potrzeby.

_________________
Fuji S7000 + aku SANYO


niedziela, 16 maja 2004, 23:45
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 12 maja 2004, 22:32
Posty: 944
Lokalizacja: Kraków
Post 
mysle ze spokojnie.
nawet gdy bedziesz chcial "poszalec" na manualu masz spokojne pole do popisu.
nie wiem czy juz masz do niego polska instrukcje jezeli nie to tam jest
http://www.digitalfoto.neostrada.pl/ins ... _s7000.zip
milej lektury i owocnego pstrykania :wink:

_________________
remanent...


niedziela, 16 maja 2004, 23:56
Zobacz profil

Dołączył: niedziela, 16 maja 2004, 23:26
Posty: 20
Lokalizacja: ŁódŸ
Post 
a orientujesz sie moze czy skoro to aparat ze stanow to zalilacz bedzie na 110V czy moze na 220 tylko wtyczka bedzie inna??

Jeszcze pytanko jakie akumulatorki bys kupil zeby jak najdluzej pochodzil . Moze bys mi polecil jakis tani zestaw z allegro aku+ladowarka

_________________
Fuji S7000 + aku SANYO


poniedziałek, 17 maja 2004, 17:22
Zobacz profil

Dołączył: niedziela, 16 maja 2004, 23:26
Posty: 20
Lokalizacja: ŁódŸ
Post 
a orientujesz sie moze czy skoro to aparat ze stanow to zalilacz bedzie na 110V czy moze na 220 tylko wtyczka bedzie inna??

Jeszcze pytanko jakie akumulatorki bys kupil zeby jak najdluzej pochodzil . Moze bys mi polecil jakis tani zestaw z allegro aku+ladowarka

_________________
Fuji S7000 + aku SANYO


poniedziałek, 17 maja 2004, 17:23
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL