Autor |
Wiadomość |
maajkam
|
 humor:)
Żona uparła się, żeby mąż zabrał ją na dancing. Długo się wymigiwał i tłumaczył, że to bez sensu, że go to nie bawi, ale wreszcie ustąpił. Poszli. Wchodzą do lokalu... - Dzień dobry, panie Stasiu! - wita ich w progu portier. Żona zdziwiona. W sali podbiega natychmiast kelner: - Dla pana ten sam stolik co zwykle? Żona jeszcze bardziej zdziwiona. Mąż tłumaczy, że pewnie go z kimś mylą. Podchodzi kelner: - Dla pana to co zwykle? A dla pani? Żona zaczyna się wściekać. Zaczyna się występ. Striptizerka ma właśnie zdjąć ostatni element odzieży i pyta kto z sali pomoże jej w tym zadaniu. - St-asiuu! St-asiuu! - skanduje sala. Tego już żonie było za wiele. Zerwała się i wybiegła z restauracji. On za nią. Wsiedli do taksówki i jadą do domu. Ona całą drogę robi mu wyrzuty. W końcu kierowca taksówki odwraca głowę i mówi: - Co, panie Stasiu, takiej brzydkiej i pyskatej baby tośmy jeszcze nie wieźli.
Pewna para w średnim wieku z północnej części USA zatęskniła w środku mroźnej zimy do ciepła i zdecydowała się pojechać na dół, na Florydę, i zamieszkać w hotelu, w którym spędziła noc poślubną 20 lat wcześniej. Mąż miał dłuższy urlop, pojechał więc o dzień wcześniej. Po zameldowaniu się w recepcji odkrył, że w pokoju jest komputer i postanowił wysłać maila do żony. Niestety pomylił się o jedną literę. Mail znalazł się w ten sposób w Houston u wdowy po pastorze, która wróciła właśnie do domu z pogrzebu męża i chciała sprawdzić, czy na poczcie elektronicznej są jakieś kondolencje od rodziny i przyjaciół. Jej syn znalazł ją zemdloną przed komputerem i przeczytał na ekranie: "Do: Moja ukochana żona Temat: Jestem już na miejscu. Wiem, że jesteś zdziwiona otrzymaniem wiadomości ode mnie. Teraz mają tu komputery i wolno wysłać maile do najbliższych. Właśnie zameldowałem się. Wszystko jest przygotowane na twoje przybycie jutro. Cieszę się na spotkanie. Mam nadzieję, że twoja podróż będzie równie bezproblemowa, jak moja. PS: Tu na dole jest naprawdę gorąco".
_________________ Podpis zablokowany przez administratora.
|
czwartek, 6 grudnia 2012, 03:47 |
|
 |
matikii77
|
 Re: humor:)
Samolotem leci Polak, Niemiec, i rusek. W samolocie mają przeciążenie samolot spada. Polak powiedział: - wyrzućmy coś bo wszyscy zdechniemy. - Dobra - powiedzieli. Niemiec wyrzuca dzieła sztuki. - Czemu to zrobiłeś? - Bo mamy tego dużo. Rusek wyrzucił złoto. - Czemu to zrobiłeś? - Bo mamy tego dużo. W końcu przyszła pora na Polaka. Polak wyrzucił Ruska. Niemiec na to . - Czemu to zrobiłeś? - Bo mamy ich za dużo.
|
środa, 12 grudnia 2012, 23:42 |
|
 |
Karolina86
|
Producent broni umarł i poszedł do nieba. Przy wejściu wita go osobiście Pan Bóg: - Witaj, człowieku. Czy robiłeś w życiu cos złego? - Bron Boże.
|
piątek, 14 grudnia 2012, 01:23 |
|
 |
Jarooda
|
Przychodzi facet do agencji towarzyskiej i mówi: - Proszę taką starszą k**ewkę. - No, ale jaką starą? - Taką 40-50 lat. No to mu dali. Po godzinie seksu k***weczka mówi: - Stówka się należy. Facet wyciąga starą stówkę i daje jej. Ona na to: - Co to jest? Facet odpowiada: - Stara k**wa - stara stówka.
|
poniedziałek, 17 grudnia 2012, 00:55 |
|
 |
gadua
|
Zastanawiali się na Ukrainie, co posadzić wokół Czarnobyla: - Buraki. - Nie, bo krowy pozdychają. - No to może ziemniaki. - Nie, bo się ludzi potruje. - A to ch*j! Posadzimy tytoń, a na papierosach napiszemy MINISTER ZDROWIA OSTRZEGA PO RAZ OSTATNI...
|
poniedziałek, 17 grudnia 2012, 22:40 |
|
 |
angelikan
|
Powiem Wam coś.... kawałów nigdy dość 
|
sobota, 22 grudnia 2012, 00:14 |
|
 |
kropa09
|
Prywatka w podziemiach Kremla, jenerały żłopią wódkę późno w nocy. Wchodzi sprzątaczka z wiadrem i ścierką nie przejmując się, stawia wiadro na biurku na papierach i różnych guzikach. Generał wytrzeszcza oczy i wrzeszczy do sprzątaczki: - Paszła w piiizduuu! - Ja, towariszcz gienieral? - Niet, Zapadnaja Jewropa!
|
niedziela, 23 grudnia 2012, 14:25 |
|
 |
dorothy19
|
- Jaka jest ulubiona kolęda niemowlaków? - Dzisiaj w bet lejem.
|
sobota, 29 grudnia 2012, 15:45 |
|
 |
Benia1
|
Mama pyta małego Jasia dresiarza: - Synku masz coś do prania? - Nie, pranie jest spoko. ./Ba dum tss 
|
czwartek, 7 lutego 2013, 21:07 |
|
 |
pompkin31
|
Trwa II Wojna Światowa. Grupa Polaków uciekająca przed Hitlerem schowała się w pustej studni. Gdy Hitler po chwili dotarł do studni nachylił się i powiedział: - Halo A grupa uciekinierów udająca echo: - Halo, Halo Hitler: - A może uciekli do lasu? Grupa: - A może uciekli do lasu, do lasu Hitler: - A może są w studni? Grupa: - A może są w studni, w studni Hitler: - A może wrzucę tam granat. Grupa: - A może uciekli do lasu, do lasu
_________________ Life Is Beautiful
|
piątek, 15 marca 2013, 18:26 |
|
 |
Darek27
|
A ja mam taki kawał może się spodoba Spowiada ksiądz w konfesjonale i tak wyszło, że w kolejce ustawiły się same kobiety. Pierwsza mówi: - Byłam na pielgrzymce i straciłam cnotę. - 3 zdrowaśki. - Byłam na pielgrzymce i uprawiałam seks. - 3 zdrowaśki. - Byłam na pielgrzymce i uprawiałam seks oralny. Przy dziesiątej ksiądz nie wytrzymał i wybiegł z konfesjonału krzycząc: - Jak dobra pielgrzymka to mnie nigdy nie biorą.
|
sobota, 20 lipca 2013, 12:02 |
|
 |
monnia
|
Do sklepu obuwniczego wchodzi mężczyzna. Zauważa piękne białe buty. Z zachwytem pyta ekspedientki: - Jakie cudowne buty, ile kosztują? - 10 tysięcy złotych. - Oj, a czemu tak drogo? - Bo to proszę pana jest unikat, ręcznie robione z ludzkiej skóry. Ale jeśli jest pan zainteresowany tym modelem to mamy jeszcze czarne, za 9,99.
|
czwartek, 1 sierpnia 2013, 13:47 |
|
 |
KapeluszGranta
Dołączył: piątek, 4 października 2013, 12:44 Posty: 2 Lokalizacja: Kraków
|
o wujku Stalinie:
- Kolekcjonuję dowcipy o sobie - rzekł Churchill do Stalina- Mam ich cały zeszyt.. - Ja też - odpowiedział Stalin - Mam ich cały łagier....
_________________ atmossfera.pl
|
piątek, 4 października 2013, 13:08 |
|
 |
Welbz
|
dorothy19 napisał(a): - Jaka jest ulubiona kolęda niemowlaków? - Dzisiaj w bet lejem. Dobre 
|
poniedziałek, 7 października 2013, 17:35 |
|
 |
Ginewra88
|
Student zdaje egzamin. Profesor chce odesłać go na inny termin z pałą. Delikwent prosi o ostatnią szansę: - Jeśli przejdę po ścianie i suficie, dostanę trójkę? Profesor z niedowierzaniem zgadza się. Student przechodzi po ścianie i suficie. Słowo się rzekło, już chce wpisywać 3 ale student dalej marudzi: - Jeśli zacznę fruwać po pokoju, dostanę 4? Profesor z zaciekawieniem zgadza się. Student zaczyna fruwać po pokoju. Profesor już chce wpisywać 4 ale student wciąż nie daje mu spokoju: - Jeśli nasikam na pana, a pan pozostanie suchy, dostanę 5? Profesor z jeszcze większym zaciekawieniem zgadza się. Student staje na biurku i sika na profesora. Ten krzyczy cały mokry: - Panie, co pan?! - Dobra, niech będzie 4. --------------------------------------------- katolicka księgarnia internetowa
|
środa, 16 października 2013, 21:35 |
|
 |
|