Teraz jest środa, 17 października 2018, 01:32




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 Pictogram pod nickiem 
Autor Wiadomość
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 18 marca 2004, 09:46
Posty: 305
Lokalizacja: ŁódŸ
Post Pictogram pod nickiem
Czy kazdy uzytkownik moze sobie go ustawic???
A czy ja moge???
I jak?
Pozdrawiam

_________________
Minolta Z2 + 256MB - Sprzedana

Teraz Fuji S5500 + xD 256MB + statyw
http://www.komputery-attena.9x.pl


środa, 21 kwietnia 2004, 13:58
Zobacz profil
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 2 grudnia 2003, 15:36
Posty: 6257
Lokalizacja: Wrocek
Post 
Chodzi o avatar?? Czyli tutaj nazywany emblemat... Oczywiście! Wchodzisz w ustawienia profilu i tam jest opcja na samym dole - podajesz link do jakiegoś małego zdjęcia i aktualizujesz :) Tylko daj wielkość mniej więcej, jak inni, aby się nie rozjeżdżało.

_________________
Obrazek 77 + VG-C77AM + Obrazek 16-50/2.8 i 70-300G + Obrazek 8/3.5 + 32GB ||| Minolta SRT101 ; Minolta A1


środa, 21 kwietnia 2004, 14:03
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 28 lipca 2003, 19:56
Posty: 348
Lokalizacja: ŁódŸ
Post RAVW !!
RAVW !! Gdzie kupiłeś karte pamieci w GALERI ŁÓDZKIEJ w FotoKonsorcjum czy Fotojoker ??

_________________
Canon A 70. Karta 128 MB KINGSTON, statyw Weifeng WT 3550 pokrowiec x2 TAMRAC i FiordNansen. GP SMART i EMOS MW 9168 +Aku 4x GP 2100 i 4x2300. (Oraz 12xGP 1300).


środa, 21 kwietnia 2004, 16:02
Zobacz profil
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 2 grudnia 2003, 15:36
Posty: 6257
Lokalizacja: Wrocek
Post Re: RAVW !!
kamoreks napisał(a):
RAVW !! Gdzie kupiłeś karte pamieci w GALERI ŁÓDZKIEJ w FotoKonsorcjum czy Fotojoker ??


Czy jesteś w stanie pisać na temat? Przecież pytałeś o to w innym wątku i dostałeś odpowiedź... Łatwiej byłoby napisać PW, niż tak mieszać :)

_________________
Obrazek 77 + VG-C77AM + Obrazek 16-50/2.8 i 70-300G + Obrazek 8/3.5 + 32GB ||| Minolta SRT101 ; Minolta A1


środa, 21 kwietnia 2004, 16:47
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 6 maja 2004, 13:31
Posty: 226
Post 
ha, a czemu ja mam taki zonk, ze podaje zewnetrzny adres własnego serwa wg adresu ip (http://80.53.... itd) to mi nie wstawia avatara, a jak wrzucilem na webpark to jest git? :shock:

_________________
h t t p : / / s w i a t f o t o . c h o d z i . c o m


środa, 12 maja 2004, 12:25
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL