Teraz jest wtorek, 13 listopada 2018, 00:39




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
 Forum naprawione! 
Autor Wiadomość
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 2 grudnia 2003, 15:36
Posty: 6257
Lokalizacja: Wrocek
Post Forum naprawione!
Witajcie!

Właśnie udało się naprawić forum. Nasz Admin wyjątkowo szybko zadziałał i w mig wszystko zrobił :wink:

A więc działajcie już normalnie.

PS. Dwa fora były wynikiem przenoszenia serwera... Stare zostało i pojawiło się nowe. Nie wiem dokładnie jak, bo nie otrzymałem odpowiedzi.

Pozdrawiam.

_________________
Obrazek 77 + VG-C77AM + Obrazek 16-50/2.8 i 70-300G + Obrazek 8/3.5 + 32GB ||| Minolta SRT101 ; Minolta A1


niedziela, 16 maja 2004, 21:35
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 15 maja 2004, 18:30
Posty: 57
Lokalizacja: woj. łódzkie
Post 
Czyli wywalono forum z www ? ech.... :roll: :wink:

No i muszę się pożegnać z moim drugim wcieleniem. :(
A tak mi było w nim fajnie... 8) I dobrze, że nie zdążyłam zapodać żadnych zdjęć, bo i tak by przeminęły z ...forumem :shock: :lol:

_________________
Pozdrawiam, Monika :D
Zapraszam do obejrzenia moich zdjęć w Galerii

.:: Minolta Z-1 ::..


niedziela, 16 maja 2004, 21:58
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 30 kwietnia 2004, 01:05
Posty: 811
Lokalizacja: Z innej beczki...
Post 
A ja osobiście jestem teraz wku****, bo poszedł na spacer mój test cyfrowego Canona, który tutaj/tam wklepałem... :evil:

Chrzanię, drugi raz nie piszę :evil:

_________________
" Chaos urodzi Nowy Porzšdek "
h t t p : / /w w w . s w i a t f o t o . p l /


niedziela, 16 maja 2004, 22:04
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 12 maja 2004, 22:32
Posty: 944
Lokalizacja: Kraków
Post 
a to cos sie zepsulo :?:
:wink:

_________________
remanent...


niedziela, 16 maja 2004, 22:28
Zobacz profil

Dołączył: wtorek, 9 września 2003, 01:22
Posty: 26
Lokalizacja: P.O.L.A.N.D.
Post 
Czy to już na 100% naprawione ?
Czy jutro znów będę po raz n-ty wrzucał te same fotki itd ? :)
Albo jutro będzie "Forum naprawione!", ale to drugie :lol: :lol: :wink:

_________________
Pozdrawiam. TOMMYx
OLYMPUS C-750


niedziela, 16 maja 2004, 22:31
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 15 maja 2004, 18:30
Posty: 57
Lokalizacja: woj. łódzkie
Post 
Ale ja chciałam poskarżyć się, że nie jest naprawione w 100%... :(

Powiadomienia o odpowiedzi w śledzonym topiku nie prowadzą do tego topiku, tylko do strony głównej forum. :?

_________________
Pozdrawiam, Monika :D
Zapraszam do obejrzenia moich zdjęć w Galerii

.:: Minolta Z-1 ::..


niedziela, 16 maja 2004, 22:36
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 18 lutego 2004, 22:59
Posty: 649
Lokalizacja: Kraków
Post 
Manu napisał(a):
Ale ja chciałam poskarżyć się, że nie jest naprawione w 100%... :(

Powiadomienia o odpowiedzi w śledzonym topiku nie prowadzą do tego topiku, tylko do strony głównej forum. :?


takie rzeczy trzeba dobitnie pisać by napewno zostały dostrzeżone przez właściwe osoby.. ;)

_________________
pozdrawiam
minolta dimage Z1 of course.. A1..
Intelligent Networked Technician Obrazek


niedziela, 16 maja 2004, 22:51
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 15 maja 2004, 18:30
Posty: 57
Lokalizacja: woj. łódzkie
Post 
:lol:

_________________
Pozdrawiam, Monika :D
Zapraszam do obejrzenia moich zdjęć w Galerii

.:: Minolta Z-1 ::..


niedziela, 16 maja 2004, 22:56
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 18 lutego 2004, 22:59
Posty: 649
Lokalizacja: Kraków
Post 
nadal nie działa powiadamianie jak należy... tzn. mailem otrzymuje się link do topica ale na http://www.. a przy wchodzeniu za jego pomocą przerzuca na główną stronkę forum.. czyli nadal lipa :( tak samo jak teraz w radiu coś się pieprzy piosenka.. piosenka im przeskakuje hehe

_________________
pozdrawiam
minolta dimage Z1 of course.. A1..
Intelligent Networked Technician Obrazek


poniedziałek, 17 maja 2004, 22:48
Zobacz profil
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 2 grudnia 2003, 15:36
Posty: 6257
Lokalizacja: Wrocek
Post 
Bo to jest jeszcze chwilowy problem. Poza tym skoro śledzicie temat z adresem "www", to zamieńcie go na taki bez "www" ;) i wtedy może się coś zmieni. Chociaż ostatnio sam sprawdzałem i chyba nie działa.

Podobno się to zmieni niedługo, według Admina.

_________________
Obrazek 77 + VG-C77AM + Obrazek 16-50/2.8 i 70-300G + Obrazek 8/3.5 + 32GB ||| Minolta SRT101 ; Minolta A1


poniedziałek, 17 maja 2004, 22:54
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 30 kwietnia 2004, 01:05
Posty: 811
Lokalizacja: Z innej beczki...
Post 
Narząd męski, a nie naprawione... :evil:

_________________
" Chaos urodzi Nowy Porzšdek "
h t t p : / /w w w . s w i a t f o t o . p l /


poniedziałek, 17 maja 2004, 23:10
Zobacz profil
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 2 grudnia 2003, 15:36
Posty: 6257
Lokalizacja: Wrocek
Post 
Nie jest tak źle chłopaki! Poza tym po co Wam to śledzenie tematów? Ja tego nigdy nie używam ;).

_________________
Obrazek 77 + VG-C77AM + Obrazek 16-50/2.8 i 70-300G + Obrazek 8/3.5 + 32GB ||| Minolta SRT101 ; Minolta A1


wtorek, 18 maja 2004, 00:09
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 15 maja 2004, 18:30
Posty: 57
Lokalizacja: woj. łódzkie
Post 
Manu napisał(a):
Ale ja chciałam poskarżyć się, że nie jest naprawione w 100%... :(

Powiadomienia o odpowiedzi w śledzonym topiku nie prowadzą do tego topiku, tylko do strony głównej forum. :?


PONAWIAM, bo chyba jednak admin tego nie widział ! :(

Nie zaglądam tu codziennie i szlag mnie czasami trafia, bo często nie mogę odnaleźć topiku ! :evil: Dawno zdąży wypaść z 15 "na tablicy".Nie muszę przecież pamiętać umiejscowienia wszyskich śledzonych tematów... :?:

Admin, HELP !

_________________
Pozdrawiam, Monika :D
Zapraszam do obejrzenia moich zdjęć w Galerii

.:: Minolta Z-1 ::..


niedziela, 30 maja 2004, 00:08
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 18 lutego 2004, 22:59
Posty: 649
Lokalizacja: Kraków
Post 
dołączam się.. powiadamianie o pw też nie działa należycie - odsyła do starej skrzynki..

@Manu - ja zacząłem kopiować końcówki linków np."viewtopic.php?p=16647#16647" i doklejać do głównego adresu :) i działa.. ale to taka prozwizorka -więc miło by było gdyby powróciło to do prawidłowego dzioałania..

_________________
pozdrawiam
minolta dimage Z1 of course.. A1..
Intelligent Networked Technician Obrazek


poniedziałek, 31 maja 2004, 22:36
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 15 maja 2004, 18:30
Posty: 57
Lokalizacja: woj. łódzkie
Post 
Acha, dzięki !!! :D Warto wiedzieć, jak sobie radzić... 8)

_________________
Pozdrawiam, Monika :D
Zapraszam do obejrzenia moich zdjęć w Galerii

.:: Minolta Z-1 ::..


poniedziałek, 31 maja 2004, 22:53
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL