Teraz jest sobota, 23 czerwca 2018, 23:49




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
 Komercha... niestety 
Autor Wiadomość
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 1 maja 2004, 17:32
Posty: 447
Lokalizacja: woodstock - my life...
Post Komercha... niestety
Co sie stalo z waszym forum? Od niedawna z KAZDYM kliknieciem na jakis temat, wlacza sie reklama.... rozumiem ze czerpiecie z tego korzysci (oplacanie serwisu itp.)... ale to sie robi IRYTUJACE. Czy naprawde nie mozna pozostac przy reklamach z boku strony, tylko te denerwujace okienka... Prosze, przemyslcie to.... naprawde to pozbawia przyjemnosci czytania Waszego forum

pozdrawiam

_________________
Minolta Z1, SD 256 mb, zestaw ochronny KING, filtr polaryzacyjny HOYA, energizer 2300, statyw Velbon CX-560
Sprzedana! Kupiłem A1


poniedziałek, 31 maja 2004, 19:47
Zobacz profil

Dołączył: poniedziałek, 8 grudnia 2003, 08:56
Posty: 952
Lokalizacja: Gdynia
Post 
Fakt. :(


poniedziałek, 31 maja 2004, 19:56
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 6 maja 2004, 13:31
Posty: 226
Post 
heh, takie czasy, masz pretensje do stacji tv że lecą reklamy czy używasz pilota w tym momencie???
Jak ktoś nie zna innych przeglądarek poza internet explorerem to ma pecha:) u mnie na mozilli nic nie wyskakuje :P

_________________
h t t p : / / s w i a t f o t o . c h o d z i . c o m


poniedziałek, 31 maja 2004, 19:57
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 18 kwietnia 2004, 13:43
Posty: 116
Lokalizacja: Poznań
Post 
:shock: u mnei sie nic nie włącza...

_________________
...professionals only have a bigger trashcan


poniedziałek, 31 maja 2004, 19:57
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 5 stycznia 2004, 21:40
Posty: 2014
Lokalizacja: Chorzów
Post 
Zgadzam się z przedmówcą. Może zrobimy mały strajk?? 5dni bez 1posta na forum... tak dla opamiętania!!

_________________
Podpis zablokowany przez administratora.


poniedziałek, 31 maja 2004, 19:58
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 16 maja 2004, 22:40
Posty: 227
Lokalizacja: Krakoff
Post 
bonnum napisał(a):
Zgadzam się z przedmówcą. Może zrobimy mały strajk?? 5dni bez 1posta na forum... tak dla opamiętania!!


A wystarczy przeciez przesiasc sie na normalna przegladarke :)

_________________
Minolta Z2, SD 256MB, aku Energizer, tulejka+UV+Polar, statyw Velbon dx-888


poniedziałek, 31 maja 2004, 20:04
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 1 maja 2004, 17:32
Posty: 447
Lokalizacja: woodstock - my life...
Post 
hahahaha.... nie wiem czy Wam sie uda - tzn zalezy jak mocno jestescie zwiazani z forum:P Mam pytanko do admina: czy TEGO PopUp-a nie mozna wylaczyc? Niestety wiekszosc uzywa ms explorer .... a co do telewizji - NIECIERPIE REKLAM...:P

_________________
Minolta Z1, SD 256 mb, zestaw ochronny KING, filtr polaryzacyjny HOYA, energizer 2300, statyw Velbon CX-560
Sprzedana! Kupiłem A1


poniedziałek, 31 maja 2004, 20:05
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 18 kwietnia 2004, 13:43
Posty: 116
Lokalizacja: Poznań
Post 
a ja mam IE i żadnych reklam...:)

_________________
...professionals only have a bigger trashcan


poniedziałek, 31 maja 2004, 20:09
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 1 maja 2004, 17:32
Posty: 447
Lokalizacja: woodstock - my life...
Post 
DariuszM napisał(a):
a ja mam IE i żadnych reklam...:)


How? :?

_________________
Minolta Z1, SD 256 mb, zestaw ochronny KING, filtr polaryzacyjny HOYA, energizer 2300, statyw Velbon CX-560
Sprzedana! Kupiłem A1


poniedziałek, 31 maja 2004, 20:19
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 5 stycznia 2004, 21:40
Posty: 2014
Lokalizacja: Chorzów
Post 
Faktycznie.. teraz siedzę wyjądkowo na Expl... to dla tego wcześniej mi to nie przeszkadzało!!

_________________
Podpis zablokowany przez administratora.


poniedziałek, 31 maja 2004, 20:24
Zobacz profil

Dołączył: poniedziałek, 19 kwietnia 2004, 23:51
Posty: 499
Lokalizacja: Białystok
Post 
U mnie też nic nie wyskakuje; tyle, że strona główna "zamrożona" jest z kwietnia :lol: Ciekawe dlaczego?

_________________
Minolta A1, Dynax 60, Alfa 300


poniedziałek, 31 maja 2004, 20:32
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 1 maja 2004, 17:32
Posty: 447
Lokalizacja: woodstock - my life...
Post 
Wylaczcie TO bo nerwicy dostane!!!! :D

_________________
Minolta Z1, SD 256 mb, zestaw ochronny KING, filtr polaryzacyjny HOYA, energizer 2300, statyw Velbon CX-560
Sprzedana! Kupiłem A1


poniedziałek, 31 maja 2004, 20:47
Zobacz profil
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 2 grudnia 2003, 15:36
Posty: 6257
Lokalizacja: Wrocek
Post 
shadoow napisał(a):
hahahaha.... nie wiem czy Wam sie uda - tzn zalezy jak mocno jestescie zwiazani z forum:P Mam pytanko do admina: czy TEGO PopUp-a nie mozna wylaczyc? Niestety wiekszosc uzywa ms explorer .... a co do telewizji - NIECIERPIE REKLAM...:P


Już dawno interweniowałem w tej sprawie jednak bez jakiekolwiek odpowiedzi... Jak zwykle zresztą. Więc pewnie nic się nie da zrobić.

Jeśli nie chcecie mieć reklam w IE, to albo użyjcie nakładki Avant Browser (rewelacja), jakiegoś POP-UP Kilera, lub tak jak ja włączcie po prostu opcję "Ad blocking" w Norton Internet Security (jeśli macie oczywiście) - działa dobrze i reklamy właśnie zniknęły na dobre ;).

_________________
Obrazek 77 + VG-C77AM + Obrazek 16-50/2.8 i 70-300G + Obrazek 8/3.5 + 32GB ||| Minolta SRT101 ; Minolta A1


poniedziałek, 31 maja 2004, 21:21
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 16 maja 2004, 22:40
Posty: 227
Lokalizacja: Krakoff
Post 
shadoow napisał(a):
How? :?


Dla nieszczenikow z IE jest dotatek ktory sie MyIE zowie (chyba :) ktory m.in. umozliwia blokowanie pop-upow. Ewentualnie zastosowac osobny program je blokujacy.

_________________
Minolta Z2, SD 256MB, aku Energizer, tulejka+UV+Polar, statyw Velbon dx-888


poniedziałek, 31 maja 2004, 21:22
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 6 maja 2004, 13:31
Posty: 226
Post 
proponuje zassac i uzywac jednak inna przegladarke. Sszykowny, trwaly, szybki i prosty w obsłudze jest firefox mozilli - polecam http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/0.8/FirefoxSetup-0.8.exe

_________________
h t t p : / / s w i a t f o t o . c h o d z i . c o m


poniedziałek, 31 maja 2004, 21:29
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL