Teraz jest czwartek, 21 czerwca 2018, 02:46




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
 nowy Photoshop 
Autor Wiadomość
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 30 lipca 2004, 23:00
Posty: 54
Lokalizacja: Kiel
Post nowy Photoshop
Nie mogę znaleźć działu Software więc piszę tutaj.

W Photoshop 7.0 wybór języka jest na dole..

Obrazek

a w Photoshop 8.0 CS nie mogę go znaleźć..

Obrazek


czwartek, 5 sierpnia 2004, 11:49
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 27 kwietnia 2004, 11:21
Posty: 1692
Lokalizacja: Zachodniopomorskie
Post 
Jak się przy instalacji nie pytał o język to może to nie jest wersja PL :?: :!:

_________________
.:: Canon 30D :: 50mm f1.8 :: 70-200mm L:: 430EX :: Canon G5 ::.
.::CF ponad 5GB :: VELBON Sherpa 600n ::.


czwartek, 5 sierpnia 2004, 12:04
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 30 lipca 2004, 23:00
Posty: 54
Lokalizacja: Kiel
Post 
Ale tu żadnej nie mogę ustawić nawet niemieckiej.
A wewnątrz są nawet:
E:\Photoshop CS\POLISH.hyp
E:\Photoshop CS\POLISH.spl


czwartek, 5 sierpnia 2004, 14:08
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 27 kwietnia 2004, 11:21
Posty: 1692
Lokalizacja: Zachodniopomorskie
Post 
to napisz to samo na forum o Photoshop http://www.photoshop.pl
Pewnie szybciej ktoś odpisze

_________________
.:: Canon 30D :: 50mm f1.8 :: 70-200mm L:: 430EX :: Canon G5 ::.
.::CF ponad 5GB :: VELBON Sherpa 600n ::.


czwartek, 5 sierpnia 2004, 15:06
Zobacz profil

Dołączył: środa, 28 lipca 2004, 21:26
Posty: 8
Lokalizacja: Katowice
Post 
Z tego co mi wiadomo jedyna polska wersja Photoshopa to 7 CE


//edit A wlasciwie to jedyny Photoshop posiadajacy polska nakladke (czy jakos tak :lol: )


Ostatnio edytowano piątek, 6 sierpnia 2004, 17:34 przez Mandee, łącznie edytowano 2 razy

czwartek, 5 sierpnia 2004, 15:17
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 1 maja 2004, 17:32
Posty: 447
Lokalizacja: woodstock - my life...
Post 
Ja mam ten sam problem - rowniez brak wyboru jezyka... Ale wydaje mi sie ze jest to wersja angielska i juz. Nic tego nie zmieni - trzeba zdobyc inna wesje...

_________________
Minolta Z1, SD 256 mb, zestaw ochronny KING, filtr polaryzacyjny HOYA, energizer 2300, statyw Velbon CX-560
Sprzedana! Kupiłem A1


czwartek, 5 sierpnia 2004, 16:27
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 30 lipca 2004, 23:00
Posty: 54
Lokalizacja: Kiel
Post 
Podczas instalacji było do wyboru chyba z 8 języków oprócz polskiego.
Teraz nie ma wyboru. A do czego służą te pliki?
E:\Photoshop CS\POLISH.hyp
E:\Photoshop CS\POLISH.spl

Wielkie dzięki za adres do photoshop.pl, tego nie znałem.


czwartek, 5 sierpnia 2004, 16:42
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 27 kwietnia 2004, 11:21
Posty: 1692
Lokalizacja: Zachodniopomorskie
Post 
Nie wiem do czego te pliki mogą być - ale może do polskich znaków :?: tego nie jestem pewien.
Polecam też http://www.graffik.pl - bardzo fajna strona o Photoshop :D

_________________
.:: Canon 30D :: 50mm f1.8 :: 70-200mm L:: 430EX :: Canon G5 ::.
.::CF ponad 5GB :: VELBON Sherpa 600n ::.


czwartek, 5 sierpnia 2004, 16:58
Zobacz profil
Post 
Bo nie ma polskiej wersji photoshopa 8. Po prostu.


czwartek, 5 sierpnia 2004, 18:39
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 3 czerwca 2004, 14:17
Posty: 233
Lokalizacja: Kujawsko-Pomorskie
Post 
Jak nie ma polskiej wersji CS'a (8.0), jak jest...
http://www.xnet.pl/adobe/photoshop.html


piątek, 6 sierpnia 2004, 02:09
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 1 maja 2004, 17:32
Posty: 447
Lokalizacja: woodstock - my life...
Post 
Moze jest kilka wersji PS? Ja tez mam taki problem - ale w wersji 7.0, a wszyscy maja jakos PL. I co ja mam zrobic? Sciagac od nowa?

_________________
Minolta Z1, SD 256 mb, zestaw ochronny KING, filtr polaryzacyjny HOYA, energizer 2300, statyw Velbon CX-560
Sprzedana! Kupiłem A1


piątek, 6 sierpnia 2004, 14:28
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 30 kwietnia 2004, 01:05
Posty: 811
Lokalizacja: Z innej beczki...
Post 
shadoow napisał(a):
I co ja mam zrobic? Sciagac od nowa?

:shock: :lol: :lol: :lol:

_________________
" Chaos urodzi Nowy Porzšdek "
h t t p : / /w w w . s w i a t f o t o . p l /


piątek, 6 sierpnia 2004, 15:17
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 27 kwietnia 2004, 11:21
Posty: 1692
Lokalizacja: Zachodniopomorskie
Post 
shadoow napisał(a):
Moze jest kilka wersji PS? Ja tez mam taki problem - ale w wersji 7.0, a wszyscy maja jakos PL. I co ja mam zrobic? Sciagac od nowa?

Bo polska wersja to 7 CE

_________________
.:: Canon 30D :: 50mm f1.8 :: 70-200mm L:: 430EX :: Canon G5 ::.
.::CF ponad 5GB :: VELBON Sherpa 600n ::.


piątek, 6 sierpnia 2004, 15:19
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 10 kwietnia 2004, 20:59
Posty: 1321
Lokalizacja: Gdańsk- wiecz(trz) ne miasto
Post re
ludzie, a po co się ścigać z najnowszym photoshopem??? 7.0 nie wystarczy??? Czy jakieś ogromne różnice są między tymi wersjami???

_________________
::Był sobie flamaster i się popisał::
::Zaczynam z fotografiš od nowa...::


piątek, 6 sierpnia 2004, 20:57
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 25 lipca 2004, 14:11
Posty: 63
Post 
Ja mam PS 7.0 pl, ale po instalacji roznych pluginow itd zrobila mi sie wersja angielska i za kija nie moge tego zmienic nigdzie. Moze ktos wie o co biega?
pozdrawiam

_________________
C-5060, PT-020, FL-20, CF 512mb Kingston Elite Pro i jaki� tam statywik z media...
Fuji F10 na imprezki na 1GB...
Canon 40D, narazie na 17-85 f/4.0-5.6, w planach jakies eLki


piątek, 6 sierpnia 2004, 23:08
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL