Teraz jest wtorek, 16 października 2018, 12:08




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
 Chce jpg a nie bmp! 
Autor Wiadomość
Post Chce jpg a nie bmp!
Witam! coś jak zwykle pokombinowałem na kompie no i mam problem...każde zdjęcie jakie chciałbym zapisać ze stron www MOŻE zapisać mi się TYLKO w formacie bmp, a nie jak zawsze było w jpg, gdzie mógłbym zmienić typy zapisywania? troche mnie to denerwuje...

Z góry dziękuję,
Galadh


piątek, 5 listopada 2004, 16:20
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 30 kwietnia 2004, 01:05
Posty: 811
Lokalizacja: Z innej beczki...
Post 
Kochaniutki, chyba Nie Ta Grupa...

_________________
" Chaos urodzi Nowy Porzšdek "
h t t p : / /w w w . s w i a t f o t o . p l /


piątek, 5 listopada 2004, 16:25
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 27 kwietnia 2004, 11:21
Posty: 1692
Lokalizacja: Zachodniopomorskie
Post 
ściągnij sobie TotalCommander i tam jest przycisk URL wstawiasz tam adres zdjęcia i masz JPG :)

_________________
.:: Canon 30D :: 50mm f1.8 :: 70-200mm L:: 430EX :: Canon G5 ::.
.::CF ponad 5GB :: VELBON Sherpa 600n ::.


piątek, 5 listopada 2004, 17:04
Zobacz profil
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 2 grudnia 2003, 15:36
Posty: 6257
Lokalizacja: Wrocek
Post 
A ciężko poszukać samemu na google...? lepiej nam zawracać głowę?

Straciłem dla Ciebie 10 minut. Mam nadzieję, że to docenisz... Tu masz rozwiązanie: http://pclab.pl/thread47849.html

Pozdr.

_________________
Obrazek 77 + VG-C77AM + Obrazek 16-50/2.8 i 70-300G + Obrazek 8/3.5 + 32GB ||| Minolta SRT101 ; Minolta A1


Ostatnio edytowano piątek, 5 listopada 2004, 17:57 przez Vendeur, łącznie edytowano 1 raz

piątek, 5 listopada 2004, 17:06
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 27 kwietnia 2004, 11:21
Posty: 1692
Lokalizacja: Zachodniopomorskie
Post 
Vendeur napisał(a):
Tu masz rozwiązanie: http://pclab.pl/thread47849.html.

ale tu nic nie ma :?

_________________
.:: Canon 30D :: 50mm f1.8 :: 70-200mm L:: 430EX :: Canon G5 ::.
.::CF ponad 5GB :: VELBON Sherpa 600n ::.


piątek, 5 listopada 2004, 17:49
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 12 sierpnia 2004, 09:11
Posty: 113
Lokalizacja: Poznań
Post 
he, he.. ale to zabawne mam ten sam problem... :roll:

_________________
Canon G5 * 512 cf * UV * CPL


piątek, 5 listopada 2004, 17:51
Zobacz profil
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 2 grudnia 2003, 15:36
Posty: 6257
Lokalizacja: Wrocek
Post 
M napisał(a):
Vendeur napisał(a):
Tu masz rozwiązanie: http://pclab.pl/thread47849.html

ale tu nic nie ma :?


Jak to nie ma?! Wystarczy usunąć kropkę z końca linku i już jest... Ehh. Muszę Was za rączkę prowadzić ;)

Proszę, oto link bez niepotrzebnej kropki :D : http://pclab.pl/thread47849.html

_________________
Obrazek 77 + VG-C77AM + Obrazek 16-50/2.8 i 70-300G + Obrazek 8/3.5 + 32GB ||| Minolta SRT101 ; Minolta A1


piątek, 5 listopada 2004, 17:56
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL