Teraz jest sobota, 23 czerwca 2018, 19:54




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 15 ] 
 POMOCY - kłopoty z forum. 
Autor Wiadomość
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 8 grudnia 2004, 17:42
Posty: 25
Lokalizacja: Gliwice
Post POMOCY - kłopoty z forum.
Mam problem z wyswietlaniem stron forum mianowicie:
1. Za nic w swiecie nie moge obejzec kogokolwiek galerii nie pokazuja mi sie obrazki jedynie opis i bynajmniej nie jest to wina jakis ustawien przegladarki bo zarowno na IE jak i na Mozilli mam to samo, jedynie zdjecia wklejone do watku sa widoczne.dlaczego? mial ktos juz taki problem?
2.Nie wyswietla mi animowanych gifow np ktore sa jako ikonki osob i wyswietla je jako statyczny obraz.
Prosze o pomoc co mam zmienic co zainstalowac??


środa, 19 stycznia 2005, 15:40
Zobacz profil

Dołączył: czwartek, 11 listopada 2004, 21:32
Posty: 693
Post 
Podpinam się pod posta. Chodzi mi mianowicie o to, że po zalogowaniu, gdy chcę wejść w galerie muszę jeszcze raz się logować. Przy załączaniu wątków nawet w nowym okinie nie mam problemów, jedynie z galerią. Uzywam Opery. aha a czy pod operą da się u Was zalogowac automatycznie jak w IE, z tym też mam korbę, cookies włączone.

_________________
Rzeczywiscie nietypowy... wystrzelony i do tego z łuskš!
D70 + all what I need =)


środa, 19 stycznia 2005, 17:43
Zobacz profil
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 2 grudnia 2003, 15:36
Posty: 6257
Lokalizacja: Wrocek
Post 
A ja nie mam żadnych problemów. Mogę wejść do Galerii i oglądać zdjęcia. Także emoty mi działają. Mam IE 6.0 i Win XP SP2.

_________________
Obrazek 77 + VG-C77AM + Obrazek 16-50/2.8 i 70-300G + Obrazek 8/3.5 + 32GB ||| Minolta SRT101 ; Minolta A1


środa, 19 stycznia 2005, 18:11
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 27 kwietnia 2004, 11:21
Posty: 1692
Lokalizacja: Zachodniopomorskie
Post 
Vendeur napisał(a):
A ja nie mam żadnych problemów. Mogę wejść do Galerii i oglądać zdjęcia. Także emoty mi działają.

mam dokładnie tak samo

_________________
.:: Canon 30D :: 50mm f1.8 :: 70-200mm L:: 430EX :: Canon G5 ::.
.::CF ponad 5GB :: VELBON Sherpa 600n ::.


środa, 19 stycznia 2005, 18:40
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 6 stycznia 2005, 23:26
Posty: 29
Lokalizacja: Warszawa
Post 
Wszystko działa gitowo :)

Pozdro

_________________
-------------------------------------------------------
EOS 300D | EFS 18-55 | Tokina AT-X 287 AF Pro SV| Grip BG-E1 | 2 x CF256 | Statyw


środa, 19 stycznia 2005, 21:31
Zobacz profil

Dołączył: czwartek, 11 listopada 2004, 21:32
Posty: 693
Post 
poza kolejnym logowaniem u mnie jesli chce w galerie wejsc to u mnie też oks. Tylko o co chodzi z tą galerią? Pod operą rusza ktoś z forum?

_________________
Rzeczywiscie nietypowy... wystrzelony i do tego z łuskš!
D70 + all what I need =)


środa, 19 stycznia 2005, 21:45
Zobacz profil

Dołączył: środa, 4 sierpnia 2004, 17:13
Posty: 35
Lokalizacja: Częstochowa
Post 
BeHQ napisał(a):
poza kolejnym logowaniem u mnie jesli chce w galerie wejsc to u mnie też oks. Tylko o co chodzi z tą galerią? Pod operą rusza ktoś z forum?


Ja używam tylko Opery. Co do logowania to loguje się tylko raz, galerie juz bez ponownego logowaia. Natomiast logowanie automatyczne tak jak i na innych serwisach nie działa. Przynajmniej ja nie wiem jak zrobić żeby działało. Nie jest to jednak problem bo wystarcza mi Magic Wand.

_________________
EOS 300D + Canon 18-55 + Soligor 28-210 + Tokina 28-70 PRO SV


środa, 19 stycznia 2005, 22:51
Zobacz profil

Dołączył: czwartek, 11 listopada 2004, 21:32
Posty: 693
Post 
Szwejk napisał(a):
a używam tylko Opery.

qrna... to juz nie wiem.

_________________
Rzeczywiscie nietypowy... wystrzelony i do tego z łuskš!
D70 + all what I need =)


piątek, 21 stycznia 2005, 00:43
Zobacz profil

Dołączył: piątek, 19 listopada 2004, 21:40
Posty: 199
Post 
Ja pracuję na Operze 7.54 PL i żadnych problemów.
Polecam Operę lub Mozillę, jeżeli nie chcecie mieć świństwa na dysku.
Pozdrawiam


piątek, 21 stycznia 2005, 00:53
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 12 maja 2004, 22:32
Posty: 944
Lokalizacja: Kraków
Post 
tylko opera (linux) ogolnie bez problemu.
ad logowania, to ja nawet sie nie musze logowac; raz sie zalogowalem, a nie wylogowuje sie; ciastko jest, no i logowacv sie nie musze :-)

_________________
remanent...


piątek, 21 stycznia 2005, 01:29
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 14 stycznia 2005, 18:04
Posty: 270
Post 
emes napisał(a):
ad logowania, to ja nawet sie nie musze logowac; raz sie zalogowalem, a nie wylogowuje sie; ciastko jest, no i logowacv sie nie musze :-)


Mam dokładnie tak samo. Net przeglądam Firefoxem i nigdzie nigdy nie miałem żadnych problemów.

BTW IE: "Internet Eksplorer służy do przeglądania internetu z Twojego komputera. I na odwrót..."

_________________
"kszychu już ktoœ ci wczeœniej napisał, ze nawet jak kupisz sprzet w polsce (np właœnie nikona) i potem koza ci zje instrukcję to nowej po polsku od dystrybutora nie dostaniesz i wtedy te 400zł masz jak znalazł" /jacek2004/


piątek, 21 stycznia 2005, 11:10
Zobacz profil

Dołączył: czwartek, 11 listopada 2004, 21:32
Posty: 693
Post 
Cytuj:
BTW IE: "Internet Eksplorer służy do przeglądania internetu z Twojego komputera. I na odwrót..."

hahaha, od kiedy mam Opere system wieszam co średnio 9 miesięcy! przy IE przy odrobinie szczęscia i czyszczeniu kompa ręcznie co 3-4.

_________________
Rzeczywiscie nietypowy... wystrzelony i do tego z łuskš!
D70 + all what I need =)


piątek, 21 stycznia 2005, 21:47
Zobacz profil
Post 
Ehh problem znalazlem przypadkowo to byla wina ZoneAllarma ze mi sie zdjecia zadne w galerii nie pokazywaly musze zainstalowac innego firewalla.
Co do animowanych ikonek np jak u BeHQ to dalej stoja w miejscu (widzialem u kumpla ze sie rucha znaczy rusza calkiem fajnie:P) ale jeszcze to wyczaje.


sobota, 22 stycznia 2005, 03:45
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 8 grudnia 2004, 17:42
Posty: 25
Lokalizacja: Gliwice
Post 
To bylem ja logowanie auto zawiodlo:P


sobota, 22 stycznia 2005, 04:17
Zobacz profil

Dołączył: środa, 4 sierpnia 2004, 17:13
Posty: 35
Lokalizacja: Częstochowa
Post 
Anonymous napisał(a):
Ehh problem znalazlem przypadkowo to byla wina ZoneAllarma ze mi sie zdjecia zadne w galerii nie pokazywaly musze zainstalowac innego firewalla.


Ja tez jadę na Zone Alarm, Avast i Operze i nie mam problemów zarówno z wersją Pro jaki zwykłą. MOżesz spróbować zmniejszyć poziom ochrony w Internet ZOne Security z High na Medium. A jeśli to nie pomoze to szukaj czy nie masz czegoś ustawionego w zakładce Privacy.

_________________
EOS 300D + Canon 18-55 + Soligor 28-210 + Tokina 28-70 PRO SV


sobota, 22 stycznia 2005, 11:42
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 15 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL