Teraz jest niedziela, 22 kwietnia 2018, 22:13




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 bład w Pfotoshopie 
Autor Wiadomość

Dołączył: sobota, 5 kwietnia 2008, 17:23
Posty: 11
Post bład w Pfotoshopie
nie wiem co się stało w moim Pfotoshopie CS3 nie mogę uzyc wiadra z farba pokazuje mi ciągle bład programu,nie mam pojęcia jak to naprawic pproszę o rady.Z góry dzięki


piątek, 5 czerwca 2009, 19:35
Zobacz profil

Dołączył: poniedziałek, 19 kwietnia 2004, 23:51
Posty: 499
Lokalizacja: Białystok
Post Re: bład w Pfotoshopie
Przeinstaluj program a jak nie masz płytki, spróbuj przywrócić system do punktu sprzed zniknięcia tego wiadra.

_________________
Minolta A1, Dynax 60, Alfa 300


sobota, 6 czerwca 2009, 10:06
Zobacz profil

Dołączył: środa, 6 października 2004, 21:27
Posty: 2758
Post Re: bład w Pfotoshopie
Sprawdź czy błąd dotyczy tego samego zdięcia czy innych również.

Ostatnio miałem podobnie, pewnych zdięć za żadne skarby nie chciał mi zapisać do JPEGa.

_________________
Olympusy E systemu
Moje fotki


poniedziałek, 8 czerwca 2009, 08:35
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL