Teraz jest niedziela, 23 września 2018, 08:37




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 
 dodawanie tekstu na fotografii w postaci chmurki 
Autor Wiadomość

Dołączył: środa, 2 sierpnia 2006, 13:22
Posty: 3
Post dodawanie tekstu na fotografii w postaci chmurki
proszę o wskazanie programu, w którym będą efekty chmurek itp
chodzi mi o umieszczenie w nich tekstu na fotografii (tak jak to się robi na komiksach)


niedziela, 12 lutego 2006, 02:50
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 23 listopada 2004, 20:46
Posty: 85
Lokalizacja: Wolsztyn
Post 
Sproboj to zrobic w Corelu, Gimpie, PhotoImpression lub innych podobnych. Kiedys widzialem taka funkcje w jakims programie, ale niestety nie pamietam w jakim...

_________________
Canon PowerShot A95
+ Canon CF 32 MB + Pretec CF 512 MB
+ 4 x aku GP 2100 + 4 x aku GP 2400 + Ładowarka GP PowerBank Quick 2 + Statyw Velbon CX-440


Ostatnio edytowano wtorek, 14 lutego 2006, 22:59 przez Bodzio, łącznie edytowano 2 razy

wtorek, 14 lutego 2006, 21:51
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 23 listopada 2004, 20:46
Posty: 85
Lokalizacja: Wolsztyn
Post 
Racja :]. Sa tacy co by grafike fotorealistyczna namalowali w paincie, ale ich to juz chyba coraz mniej. "Scena" chyba wymiera smiercia naturalna.
A co do "chmurek" to mysle ze jak sie dobrze poszuka np. na google, to sie znajdzie. Sa jakies takie programy specjalne do komiksow (albo programy dla dzieci :D), ktorych podstawowa funkcja sa te chmurki. Ale kurcze pamiec mam dobra, ale krotka wiec nazwy zadnej niestety nie podam...

_________________
Canon PowerShot A95
+ Canon CF 32 MB + Pretec CF 512 MB
+ 4 x aku GP 2100 + 4 x aku GP 2400 + Ładowarka GP PowerBank Quick 2 + Statyw Velbon CX-440


wtorek, 14 lutego 2006, 22:21
Zobacz profil

Dołączył: środa, 2 sierpnia 2006, 13:22
Posty: 3
Post 
Słyszałem dzwony ale nie wiedziałem w jakim kościele dzwonią----rosssspisał się Bodzio a konkretów nima!
Pozdrawiam!

[ Dodano: Wto Lut 14, 2006 9:55 pm ]
Jest jakiś program który służy tylko tym celom,no właśnie ale jaki -----były w nim gotowe szablony plus wstawianie ramek


wtorek, 14 lutego 2006, 22:44
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 23 listopada 2004, 20:46
Posty: 85
Lokalizacja: Wolsztyn
Post 
No co. Konkrety byly w poprzednim moim poscie :P. A co do Offica to tam mozna dodac chmurki itp., ale jak je zapisac na zdjeciu?

_________________
Canon PowerShot A95
+ Canon CF 32 MB + Pretec CF 512 MB
+ 4 x aku GP 2100 + 4 x aku GP 2400 + Ładowarka GP PowerBank Quick 2 + Statyw Velbon CX-440


wtorek, 14 lutego 2006, 22:58
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 29 grudnia 2005, 13:09
Posty: 8
Lokalizacja: Szczecin
Post 
nawet mozesz w Photoshopie odpowiednie pedzle wstawic:) nakladasz je na warstwie, wypelniasz np. bialym czy innym i piszesz txt

_________________
Canon EOS 300 + Tamron 28- 80 mm
|| Plfoto.com || Galeria


sobota, 25 lutego 2006, 19:27
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL