Teraz jest środa, 19 września 2018, 20:45




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 a610 i Canon CameraWindow 
Autor Wiadomość

Dołączył: piątek, 21 października 2005, 00:10
Posty: 9
Lokalizacja: Warszawa
Post a610 i Canon CameraWindow
Witam,
mam problem ze wspomnianym programem. Otoz przy przenoszeniu zdjec z aparatu na kompa uruchamia sie okienko z wyborem aplikacji. Pierwsze jest CameraWindow, drugie Kreator Skanera i Aparatu Fotograficznego. Drugie dziala dobrze, ale aplikacja Canona nie widzi aparatu. Kiedy wybieram pierwszą opcję, czyli CameraWindow, nic się nie dzieje.
Chodzi o to, że a610 ma fajny bajer i mozna zmienic dzwięk migawki i np zdjęcie startowe. Robi się to w ZoomBrowser EX, ale ten też nie widzi aparatu!
Mam winXP SP2. Czy ktoś miał podobny problem?


sobota, 26 sierpnia 2006, 18:44
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 18 lipca 2004, 12:37
Posty: 206
Lokalizacja: Londyn
Post 
A masz najnowsze wersje zoombrowsere i reszty? Jesli nie, to od tego zacznij... Miałem chyba (już nie pamiętam) coś podobnego i właśnie zainstalowanie nowszych wersji pomogło...

_________________
Canon i Nikon


wtorek, 29 sierpnia 2006, 21:01
Zobacz profil

Dołączył: piątek, 21 października 2005, 00:10
Posty: 9
Lokalizacja: Warszawa
Post 
problem już rozwiązałem ale "w drugą stronę" ;-) Zainstalowaęm wczesniejszy ZoomBrowser i Camera Window i teraz działą jak powinno.
Pozdrawiam.


wtorek, 29 sierpnia 2006, 22:52
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL