Teraz jest sobota, 21 kwietnia 2018, 17:46




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 Problem z karta Kingstona w aparacie, a na kompie jest OK 
Autor Wiadomość

Dołączył: poniedziałek, 17 marca 2014, 19:35
Posty: 14
Post Problem z karta Kingstona w aparacie, a na kompie jest OK
Hej,

Posiadam pamięć marki Kingston 4 GB CONPACT FLASH. I występuje problem, że w aparacie nie mona sformatować, a jak podłączę do komputera to można sformatować. I nawet wgrać, a aparat chcę nom stop pokasuje że chcę sformatować, a i tak nie może.

W czym problem jest, wiecie może czemu tak się dzieje ?


sobota, 19 sierpnia 2017, 14:16
Zobacz profil

Dołączył: poniedziałek, 17 marca 2014, 19:35
Posty: 14
Post Re: Problem z karta Kingstona w aparacie, a na kompie jest OK
Użyłem programy HDD Low Level Format Tool 4.40 i SDFormatter i dalej lipa.


sobota, 19 sierpnia 2017, 18:28
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL