Teraz jest sobota, 21 kwietnia 2018, 17:44




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 Ładowarka Duracell i akumulatorki większe niż 1850 mAh ??? 
Autor Wiadomość

Dołączył: wtorek, 11 maja 2004, 23:39
Posty: 150
Post Ładowarka Duracell i akumulatorki większe niż 1850 mAh ???
Witam ,

Mam pytanko o ładowarkę Duracell (taka mała biała na 4 "paluszki" nie
pamiętam modelu) - używa jej ktoś z większymi akku niż 1850 mAh ???
Ew. czy poza wydłużeniem czasu ładowania można poprzez użycie akku
powiedzmy 2100 mAh zniszczyć ładowarkę albo same akumulatorki .

Pytam się dlatego iż ta ładowarka jest sprzedawana czasmi z orginalnymi
akku Duracell 1800 , ja używam z nią też Energizer 1850 ale to prawie to
samo więc nie ma problemu ale co będzie z większymi akku nie
wiem :?:

SebX


środa, 26 maja 2004, 19:01
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 16 maja 2004, 22:40
Posty: 227
Lokalizacja: Krakoff
Post 
Ja uzywam jej z energizerami 2100 i dziala, 4 akumulatorko laduje w ok 6h.

_________________
Minolta Z2, SD 256MB, aku Energizer, tulejka+UV+Polar, statyw Velbon dx-888


środa, 26 maja 2004, 19:52
Zobacz profil

Dołączył: wtorek, 11 maja 2004, 23:39
Posty: 150
Post 
brizz napisał(a):
Ja uzywam jej z energizerami 2100 i dziala, 4 akumulatorko laduje w ok 6h.


A długo już używasz takiego zestawu ???

SebX


środa, 26 maja 2004, 20:11
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 16 maja 2004, 22:40
Posty: 227
Lokalizacja: Krakoff
Post 
sebx napisał(a):
A długo już używasz takiego zestawu ???


Jakos 4 miesiace z hakiem

_________________
Minolta Z2, SD 256MB, aku Energizer, tulejka+UV+Polar, statyw Velbon dx-888


środa, 26 maja 2004, 20:15
Zobacz profil

Dołączył: wtorek, 11 maja 2004, 23:39
Posty: 150
Post 
OK - skoro u Ciebie nic nie wybuchło to i u mnie nic nie wybuchnie - chyba się rozejrzę za jakimiś akku tak w granicach 2100 mAh :-) .
Moje Duracelki 1800 są już strawe czas je chyba wymienić .... aczkolwiek i tak mogę pstrynąć ze 300 fotek z lampą na moim Fuji S7000 :-)

Dzięki .

SebX


środa, 26 maja 2004, 20:38
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 16 maja 2004, 22:40
Posty: 227
Lokalizacja: Krakoff
Post 
A wogole czemu mialo by wybuchnac? :)
Nic w instrukcji nie pisalo, zeby nie ladowac wiekszych.

_________________
Minolta Z2, SD 256MB, aku Energizer, tulejka+UV+Polar, statyw Velbon dx-888


środa, 26 maja 2004, 20:51
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL