Teraz jest niedziela, 22 kwietnia 2018, 00:36




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
 Akku 
Autor Wiadomość
Post Akku
Czy do mojego aparatu Canon A75 bedzie pasowala akuu Sanyo NiCd? Wiem, ze aparat korzysta tylko NiMh. Czy nie bedzie problemu, gdy wsadze inna akku?


piątek, 6 sierpnia 2004, 10:39
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 2 grudnia 2003, 15:36
Posty: 6257
Lokalizacja: Wrocek
Post 
Ja wsadzałbym nowsze tylko.

_________________
Obrazek 77 + VG-C77AM + Obrazek 16-50/2.8 i 70-300G + Obrazek 8/3.5 + 32GB ||| Minolta SRT101 ; Minolta A1


piątek, 6 sierpnia 2004, 12:47
Zobacz profil
Post 
tzn.?


piątek, 6 sierpnia 2004, 12:49
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 10 kwietnia 2004, 20:59
Posty: 1321
Lokalizacja: Gdańsk- wiecz(trz) ne miasto
Post re
tzn. jak piszą tylko NI-mh to wsadzałbym tylko takie.

_________________
::Był sobie flamaster i się popisał::
::Zaczynam z fotografiš od nowa...::


piątek, 6 sierpnia 2004, 12:50
Zobacz profil
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 2 grudnia 2003, 15:36
Posty: 6257
Lokalizacja: Wrocek
Post Re: re
superbike2001 napisał(a):
tzn. jak piszą tylko NI-mh to wsadzałbym tylko takie.


No własnie ;).

_________________
Obrazek 77 + VG-C77AM + Obrazek 16-50/2.8 i 70-300G + Obrazek 8/3.5 + 32GB ||| Minolta SRT101 ; Minolta A1


piątek, 6 sierpnia 2004, 12:56
Zobacz profil
Post 
Czesc. Ja tylko na chwile.
Czy jezeli do aparatu wchodza 4 akumulatory, to czy warto dokupic jeszcze 4 na zapas czy lepiej szybsza ladowarke?


niedziela, 8 sierpnia 2004, 09:03
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 2 grudnia 2003, 15:36
Posty: 6257
Lokalizacja: Wrocek
Post 
Anonymous napisał(a):
Czesc. Ja tylko na chwile.
Czy jezeli do aparatu wchodza 4 akumulatory, to czy warto dokupic jeszcze 4 na zapas czy lepiej szybsza ladowarke?


Wierz mi, że WARTO. Ja mam w sprzedaży rewelacyjne łądowarki, które BARDZO DOBRZE ładują w 2 godziny! Mam taniej o 50%, niż oficjalnie w sklepie! Jeśli chcesz, to masz linka w moim podpisie.

_________________
Obrazek 77 + VG-C77AM + Obrazek 16-50/2.8 i 70-300G + Obrazek 8/3.5 + 32GB ||| Minolta SRT101 ; Minolta A1


niedziela, 8 sierpnia 2004, 13:17
Zobacz profil
Post 
a co powiecie na ten zestaw? Nie chce wiecej wydawac kasy, a ewentualnie kiedys dokupie sobie jeszcze 4x sanyo... na dzis pasuje?


czwartek, 2 września 2004, 17:41
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 2 grudnia 2003, 15:36
Posty: 6257
Lokalizacja: Wrocek
Post 
:shock: Może być.

_________________
Obrazek 77 + VG-C77AM + Obrazek 16-50/2.8 i 70-300G + Obrazek 8/3.5 + 32GB ||| Minolta SRT101 ; Minolta A1


czwartek, 2 września 2004, 17:59
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 5 sierpnia 2004, 17:09
Posty: 482
Lokalizacja: Lublin
Post 
No mi tez sie podoba, tylko jakis taki pusty :D

_________________
S w i a t F o t o . c h o d z i . c o m


czwartek, 2 września 2004, 18:02
Zobacz profil
Post 
Anonymous napisał(a):
Czesc. Ja tylko na chwile.
Czy jezeli do aparatu wchodza 4 akumulatory, to czy warto dokupic jeszcze 4 na zapas czy lepiej szybsza ladowarke?

Wybaczcie - zagalopowalem sie:)
Jeszcze raz przepraszam
http://allegro.pl/show_item.php?item=30567657
I co powiecie?


czwartek, 2 września 2004, 18:39
Post 
Anonymous napisał(a):
a co powiecie na ten zestaw? Nie chce wiecej wydawac kasy, a ewentualnie kiedys dokupie sobie jeszcze 4x sanyo... na dzis pasuje?

Znowu to samo! To mialo byc do TEGO cytatu... wybaczcie...
ale i ocencie zestaw...


czwartek, 2 września 2004, 18:41
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 2 grudnia 2003, 15:36
Posty: 6257
Lokalizacja: Wrocek
Post 
Spoko.

_________________
Obrazek 77 + VG-C77AM + Obrazek 16-50/2.8 i 70-300G + Obrazek 8/3.5 + 32GB ||| Minolta SRT101 ; Minolta A1


czwartek, 2 września 2004, 18:53
Zobacz profil
Post 
wyczerpujaca odpowiedz.... ale naprawde dobrze? mowicie ze lepsze sa sanyo, ale taki zestaw 20 zl wiecej;/ a jezeli ma byc 8 sztuk akku... to sobie potem osobno dokupie GP, albo sanyo
pilnie potrzebuje... prosze


czwartek, 2 września 2004, 19:00
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 10 kwietnia 2004, 20:59
Posty: 1321
Lokalizacja: Gdańsk- wiecz(trz) ne miasto
Post re
Ja mam taki- jest bardzo dobry. Ładuje szybko (ok. 4h). Robię na nich ok. 300zdjęć, w tym 3/4 z lampą+ przeglądanie, kasowanie itp. Gdybym tylko pstrykał, to jestem pewien, że z 500 by zeszło.

_________________
::Był sobie flamaster i się popisał::
::Zaczynam z fotografiš od nowa...::


czwartek, 2 września 2004, 19:41
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 16 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL