Teraz jest piątek, 27 kwietnia 2018, 10:41




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
 Roznica Memory Stick a Magic Gate 
Autor Wiadomość
Post Roznica Memory Stick a Magic Gate
Na samym początku informuję, że przeszukiwałem forum ale nie znalazłem odpowiedzi na mój problem.
Pytanie, a raczej odpowiedz dla niektorych bedzie banalna, dla mnie nie jest i wole spytac nim wydam pieniadze.
Mam (dostałem) aparat SONY DSC-P1 i muszę (chcę) dokupić wiekszą kartę. Wg instrukcji ma to być Memory Stick. Jednak w sprzedaży są Memory Stick Magic Gate.
I moje pytanie brzmi: Czy Magic Gate będą chodzić ? Czym one się różnią oprócz dodatkowych napisów. Jest jeszcze PRO ale domyślam sie, ze ta nie pojdzie.


niedziela, 4 grudnia 2005, 23:06
Post 
Widze, ze na forum siedza sami profesjonalisci i czy naprawde nikt nie moze mi pomoc ?? Podpowiedzcie, szkoda zmarnowac kilkadziesiat zlotych.


wtorek, 6 grudnia 2005, 00:19
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 23 listopada 2004, 20:46
Posty: 85
Lokalizacja: Wolsztyn
Post 
Sorki ze odgrzebuje starszy troche temat. O ile mi wiadomo to MagicGate to jakas technologia ochrony danych. Powinna taka pamiec pojsc w Twoim aparacie ale nie musi ;). Jesli chodzi o pro to chyba znaczy, wyzsze pojemnosci kart (w odroznieniu od tych bez PRO w nazwie) lub wyzsze predkosci. Wiec zalezy jaka wielkosc potrzebujesz kup karte bez PRO (mala pojemnosc) i lub PRO (duza pojemnosc) ale nie wybieraj MagicGate poki nie dowiesz sie o niej czegos wiecej ;), bo nie zagwarantuje CI ze pojdzie. Pozdrawiam.

_________________
Canon PowerShot A95
+ Canon CF 32 MB + Pretec CF 512 MB
+ 4 x aku GP 2100 + 4 x aku GP 2400 + Ładowarka GP PowerBank Quick 2 + Statyw Velbon CX-440


sobota, 10 grudnia 2005, 00:19
Zobacz profil
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 20 października 2005, 14:33
Posty: 587
Post 
Bodzio napisał(a):
Wiec zalezy jaka wielkosc potrzebujesz kup karte bez PRO (mala pojemnosc) i lub PRO (duza pojemnosc) ale nie wybieraj MagicGate poki nie dowiesz sie o niej czegos wiecej icon_wink.gif, bo nie zagwarantuje CI ze pojdzie. Pozdrawiam.


Ja mam z Pro(jest szybsza) ponieważ da się na niej nagrywać filmy 640x480 30kl/s. Na opakowaniu pisze MagicGate i U mnie działa :!: ...
...pozdro :wink:

_________________
Sony DSC-H1+MS PRO 256MB+Torba+Statyw :wink:


sobota, 10 grudnia 2005, 13:21
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL