Teraz jest piątek, 20 kwietnia 2018, 01:30




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 A100 i lampy studyjne???? 
Autor Wiadomość

Dołączył: sobota, 4 grudnia 2004, 15:59
Posty: 2
Post A100 i lampy studyjne????
Witam wszystkich!
Czy do A100 można podłączyć kablem lampy studyjne? Wszystkie "kostki " na stopkę jakie widziałem mają jeden centralny styk, a stpka sony jest jakaś inna. Na stronach sony widziałem kostkę z kablem ale jest napisane że przeznaczona jest jedynie do lamp sony.


sobota, 6 stycznia 2007, 23:10
Zobacz profil
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 2 grudnia 2003, 15:36
Posty: 6257
Lokalizacja: Wrocek
Post 
Sądzę, że można, ewentualnie bezprzewodowo, ale najlepiej zapytaj tutaj: http://www.klubkm.pl/ .

_________________
Obrazek 77 + VG-C77AM + Obrazek 16-50/2.8 i 70-300G + Obrazek 8/3.5 + 32GB ||| Minolta SRT101 ; Minolta A1


niedziela, 7 stycznia 2007, 14:56
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL